Televizyon
08 Eki 2014 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:48

Samanyolu TV'den iddialı dizi!

Toplumsal sorunları ele alan ve gerçek hayatta yaşanan dramları dizilerine taşıyan Samanyolu TV, yeni dönemde dikkat çeken bir diziyi ekrana taşıyor.

Büyük başarı yakalayan ve oldukça ilgi gören Küçük Gelin dizisinde çocuk gelinlerin yaşadığı acı dramları ekrana getiren Samanyolu TV, yeni dizisi Yetim Gönüller ile yetim kalan iki gencin hikayesini izleyenlere sunuyor.
Başrollerinde Yağmur Ün ve Gürkan Günal oynadığı Yetim Gönüller, iki yetim olan Asya (Yağmur Ün) ile Teğmen Kerem (Gürkan Günal)’in hayat hikayesini konu alıyor. Aynı duygularla büyüyen ancak farklı hayat hikayeleri olan iki yetimin hikayesi bu akşam herkesi ekran başına kilitleyecek.
Aynı Kader Çizgisinde Buluşan İki Hayat
Dizide Asya, yetimhaneden ayrıldıktan sonra her türlü illegal şeyi ele geçirmek için masum yetim kızları evlendirip onları tuzağına çeken Beşir Ağa’nın eline düşer. Başına gelecek olaylardan habersiz olan Asya’yı bu çirkin tezgahı bozan Teğmen Kerem kurtarır. Oynanan oyunun farkında olmayan Asya ise kocasını öldürdüğü için teğmenden nefret eder. Ancak bu nefret Aysa ve Kerem için büyük sürprizlerle dolu bir hayatın ilk adımı olur.
Yetim Gönüller, merakla beklenen ilk bölümüyle bu akşam (8 Ekim Çarşamba) saat 21.00’de Samanyolu TV’de izleyicilerle buluşacak.