Televizyon
18 Mayıs 2013 00:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

SAMANYOLU TV'DEN BOZULAN İMAJ İÇİN REKLAM ATAĞI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Dizilerinde efekt konulması unutulunca sosyal medyada alay konusu olan Samanyolu TV bozulan imajını düzeltebilmek için harekete geçti.

Samanyolu TV dizilerinde yapılan efekt hataları sık sık haber oluyor.Samanyolu Tv dizilerine efekt koymayı unutunca silahlar ateş almıyor, cehennemde ateş olmuyor.Samanyolu’nun dizisinde efekt unutması sosyal medyada sık sık alay konusu oldu.

Samanyolu TV işte bu nedenlerle bozulan imajını düzeltebilmek için ciddi bir reklam atağına geçti. Osmanlı’da Derin Devlet dizisi ile yeni başlayacak reality şov programı Mutfakta Hayat Var programı için NTV, Habertürk, CNN Türk, TRT Haber, NTV Spor, TGRT, Kanal A, SKY Türk, Bugün TV, Bloomberg, TRT Spor, Ülke TV gibi kanallara reklam veren STV, ayrıca birçok gazete, bilbooard ve dergilerde de reklam çalışmaları başlattı.

Yeni başlayacak program ve dizilerin tanıtımı için çoğu zaman kendi mecralarını kullanan medya organlarının aksine STV’nin, rakip medyada reklam kampanyası başlatması oldukça ses getireceğe benziyor.

MEDYARADAR/ÖZEL