Televizyon
20 Ara 2012 12:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:31

SAMANYOLU HABER'DE YENİ PROGRAM; DERİN BAKIŞ! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Samanyolu Haber TV'de siyasetten medyaya, ekonomiden dünya gündemine dair merak edilen tüm soruların cevaplarının yeralacağı yeni bir program başlıyor

Eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı’nın sunacağı programda Avcı, her hafta farklı konu ve konuklarıyla olup bitenleri yorumlayacak.

Programa bu hafta gazeteci Saygı Öztürk, Mete Göktürk (Emekli Ağır Ceza Savcısı) Orhan Kemal Cengiz (İnsan Hakları Savunucusu) ve Doç. Dr. Yılmaz Yazıcıoğlu (Ceza Hukukçusu) konuşmacı olarak katılıyor.

İşte programda cevap aranacak sorulardan bazısı: Ergenekon’da seri yargılama yapıldığı söylenebilir mi? Esas hakkında mütalaa beklenirken Silivri’de çıkan olaylar nasıl yorumlanmalı? Hak arayışı mı mahkemeye baskı mı? CHP’nin tavrı nasıl okunmalı? Ergenekon davasını nasıl bir son bekliyor? Özal’ın ölümüyle ilgili Adli Tıp raporu neden net bir kanaat taşımıyor? Çözümleyici bir kriminal analiz raporu olmadan savcının Özal’ın ölümünü aydınlatması mümkün mü? Adli Tıp raporuna manipülatif bir müdahalede bulunuldu mu?
Derin Bakış 21 Aralık Cuma saat 20.45’de Samanyolu Haber TV’de.

MEDYARADAR/ÖZEL