Magazin
10 Haz 2021 16:14 Son Güncelleme: 10 Haz 2021 18:05

Salma Hayek’ten ‘sevişme sahnesi’ itirafı! Bilinmeyenleri ilk kez anlattı…

Salma Hayek, ilk olarak 2017 yılında ABD’de halen cinsel saldırı suçlarından hapiste olan Harvey Weinstein’in kendisini de cinsel istismara kalkıştığını itiraf etmişti. Salma Hayek verdiği bir röportajda, “Frida filmi uğruna tacizciye katlandım” dedi.

Meksika asıllı ABD’li oyuncu Salma Hayek, InStyle dergisinin kapak yıldızı oldu. 54 yaşındaki Hayek, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“MERAK EDİYORUM”

Dünyanın en büyük film şirketlerinden Weinstein Company’nin kurucusu Harvey Weinstein zorbalıklarını ilk kez 2017 yılında anlatan Hayek, bu röportajında da aynı konuya değindi ve şunları söyledi: “Prodüktörüm Harvey Weinstein onunla duşa girmediğim, masaj yapmasına izin vermediğim ve oral seks yapmayı reddettiğim için ‘Makyavelist bir öfke nöbeti’ geçirdi. 2002’deki Frida filminden beni kovmakla tehdit etti. Ashley Judd ile çıplak bir sevişme sahnesinde oynamaya zorladı. 20 yıl önce Weinstein hakkında konuşma cesaretini neden bulamadığımı merak ediyorum.”

AĞLADIĞINI AÇIKLADI

Meksikalı- ABD'li aktris Salma Hayek, 1995 yapımı 'Desperado' filminde başrolü paylaştığı Antonio Banderas'la seks sahnesini çekerken neler hissettiğini de anlattı.

Hayek, sahne çekilirken çok gerildiğini ve ağladığını söyledi. Gerginliğinin sebebinin ne Banderas ne de yönetmen Robert Rodriguez'den kaynaklandığının altını çizen 54 yaşındaki oyuncu, söz konusu sahne çekilirken birçok insanın dışarı çıkarıldığını, yalnızca kendisinin, Banderas'ın ve Banderas'ın o dönemki eşi Elizabeth Avellan'ın kaldığını belirtti.

"Daha önce hiç böyle bir sahne çekmemiştim" ifadelerini kullanan Hayek, "O yüzden çekim başlayınca ağlamaya başladım" diye konuştu.