Medya
19 Eki 2013 14:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

SALİH TUNA MUSTAFA MUTLU'YU SIRRI SÜREYYA ÖNDER ÜZERİNDEN VURDU!

Salih Tuna, Yeni Şafak'taki köşe yazısında bugün Aydınlık gazetesi yazarı Mustafa Mutlu'yu topa tuttu..

Sırrı Bey'i bu yetenekler mi mahvetti?

Aydınlık gazetesindeki ilk yazısında, 'Bu daha başlangıç, mücadeleye devam diye az bağırmadık Gezi Direnişi'nde' demişti.

Kim mi?

Cem Uzan'ın Star gazetesinin eski yazarı.

Daha sonra Vatan gazetesinde uzun yıllar boyunca köşe yazmaya devam etmişti hani.

Aydınlık gazetesinin çiçeği burnunda yazarı şimdi…

Evet, bildiniz:

Mutlu Mustafa.

Bir duygu insanı…

Hiç okumadım ama roman da yazıyormuş, ne güzel.

Bir kez mailleştiğimizi hatırlıyorum. Dahası bir yazımdan şekvacı olmuştu. Tezviratını yüzüne vurmuştum yanılmıyorsam. Çok tuhaftı. Tezviratıyla yüzleştirmemden çok üslubumdan rahatsız olmuştu. Kendisiyle dalga geçilmesini istemiyordu. Zaten kim ister?! E haliyle saygı duydum ben de. Zaten o günden sonra da ne hali varsa görsün dedim, elimi hiç sürmedim.

Lakin geçen hafta öyle bir şey dedi ki, gel de sabret!

Güneydoğu'da yaşayan Kürt kardeşlerimiz hakkında, 'Kürtçe haber için aldıkları çanaklarla porno izlediler, ensest patladı!..' dedi.

Ne desem yüreğimin şişi inmez.

İyisi mi biz yine susalım da, 'Gezi Direnişi'ndeki dava arkadaşı Sırrı Süreyya Önder konuşsun: 'RTÜK terbiyesine uyarak bu Mustafa Mutlu densizliğine bir cevap vermek çok zor. (…)İnsanlıktan ahlaktan nasipsiz, küflenmiş ve utançtan insan içinde dolaşmaması gereken bir zihinsel yapı bu. Üstelik bu tekil bir durum değil. Bunlardan çok var. Bu tarz düşünen, bu pespayelikte düşünen bir hayli insan var kendini insan zanneden. (…) Bir nefret suçudur bu yapılan..."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN