Medya
23 Nis 2020 10:08 Son Güncelleme: 23 Nis 2020 11:14

Salih Tuna, FOX TV'ye 'yeni Samanyolu TV' dedi: Amerikan Portakalı bozgunculuk peşinde

Salih Tuna, köşe komşusu Hıncal Uluç'un Fatih Portakal için "Seni izleme listemden çıkardım" yazısı için de, "Neyse, geç de olsa zararın neresinden dönersen kârdır" ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı Salih Tuna, 'yeni Samanyolu TV' diye adlandırdığı FOX TV'nin sunucusu Fatih Portakal'ın haber sunmadığını, kara propagandanın bir aracı olduğunu belirterek, "O derece bozgunculuk peşinde. Hep kaos, hep kargaşa peşinde. Depremde bile fitne fesat çıkartmak için kendini paralamıştı" ifadelerini kullandı.

Salih Tuna, köşe komşusu Hıncal Uluç'un Fatih Portakal için "Seni izleme listemden çıkardım" yazısı için de, "Neyse, geç de olsa zararın neresinden dönersen kârdır" ifadelerini kullandı.

Salih Tuna'nın yazısından ilgili bölüm:

"Yeni Samanyolu TV" tesmiye ettiğim FOX TV'nin Amerikan Portakalı kesinlikle haber falan sunmuyor.
Haberler bu algı operatörü için kara propagandanın aracı sadece.
O derece "bozgunculuk" peşinde.
Mehmetçik teröre karşı sınır ötesi operasyon başlatır, "kafam karışık" diyerek Mehmetçiği adeta sırtından hançerler.
Tamam, bu çok şaşırtıcı değil, nihayetinde "PKK'ya teşekkür etmeliyiz" diyen birinden söz ediyoruz.
Lakin dur durak bilmiyor ki hep kaos, hep kargaşa peşinde. Depremde bile fitne fesat çıkartmak için kendini paralamıştı.
Hangi birini sayayım...
Sokak gösterileri çağrısıyla kaosa oynar; "Yerel hükümet, merkezi hükümet" lakırdılarıyla gündüz gözüyle "bölücülük" yapar. "Devlet bankalardaki mevduatınıza el koyacak" diyerek ekonomik sisteme adeta "suikast" düzenler, ila ahir.
Hülasa, haber merkezi değil 5. kol faaliyet merkezi gibi.
Gelgelelim...
Ne zamanki Sağlık Bakanımızın ilk günden bugüne verdiği toplam ölü sayısını, 1 gündeki toplam ölü sayısı olarak sundu, sinir sistemimin selameti için izlememe kararı aldım.
Çok da iyi oldu.
Keşke dedim, Portakal'a aylar öncesinden, "Seni izleme listemden çıkardım" diyen Hıncal Uluç gibi yapsaydım. (Neyse, geç de olsa zararın neresinden dönersen kardır.)

Yazının tamamı için tıklayın...