Gündem
14 Mar 2016 14:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:24

Saldırı nedeniyle bazı konser ve programlar iptal edildi

Dün yaşanan Ankara saldırısı sonrası, bazı ünlü isimler program ve konserlerini iptal etti.

Dün akşam Ankara'da yaşanan kanlı terör saldırısı sonucu Türkiye ayaklandı. Deniz Akkaya, Lerzan Mutlu, Seda Sayan gibi isimler programlarını iptal ederken; Kanal D 'Kısmetse Olur' adlı evlilik programını yayın akışından kaldırdı. Hangi ünlü isimler programları ve konserlerini iptal etti?

DENİZ AKKAYA / ARAMIZDA KALMASIN

Akkaya, bugün programın olmayacağını sosyal medyadan duyurdu: "Dün akşamüstü Ankara'da yaşanan ve artık resmen alıştırılmaya çalışıldığımız hain, canice, insanlık dışı terör saldırısı nedeniyle bugün yayınına ara verdik. Ekip olarak ne tadımız var ne keyfimiz.yayıncılık devam etmeyi ister ama güzel ülkemin tüm dünyada yansımalarını gördükçe, ölü sayılarına artık resmen can yerine sayı muamelesi yapıldığını gördükçe halimiz yok bugün yayın yapmaya; yastayız…"

LERZAN MUTLU'NUN PROGRAMI YOK

Lerzan Mutlu Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programını iptal etti.

EVLİLİK PROGRAMLARINDA SON DURUM '

'Esra Erol'da Evlen Benimle' programının olup olmayacağı konusunda henüz ATV ve Esra Erol tarafından bir açıklama gelmezken; Seda Sayan programı yapmayacağını duyurdu.

KISMETSE OLUR YAYIN AKIŞINDA YOK

Kanal D'nin sevilen evlilik programı 'Kısmetse Olur' da bugün Kanal D'nin yayın akışında yok.Kanal D, sabah 9′da ekrana gelen 'Renkli Sayfalar' programını da yayın akışından kaldırdı.

BENGÜ KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Şarkıcı Bengü, 13 Mart'ta olacak konserini sosyal medyadan duyurdu.