Televizyon
29 Mar 2012 17:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:29

SALAKLAR! DANGALAKLAR! APTAL HERİF! TAYYAR IŞIKSAÇAN BEYAZ TV'DE ÖFKE SAÇTI!

Beyaz TV ekranlarında Beyaz Manşet programını sunan Tayyar Işıksaçan, bir seyirciden gelen tweet üzerine fena sinirlendi.

Işıksaçan, o seyirciye, ’ Dangalaklığın lüzumu yok. Küçük beyinli, aptal herif ’ diye saydırdı.

Programda, Türk bayrağının alkollü kutlamalarda kullanılmasına tepki gösteren Işıksaçan, bir seyirciden gelen tweet üzerine adeta çileden çıktı. Ayhan adlı seyirciden gelen, ’Delikanlıysan oku ’başlıklı tweet, Işıksaçan’ı çok sinirlendirdi.

Tweet’te, ’Bu kadar mücadele o bayrak ve o marş için yapıldı. Her yerde okunur marş, bayrak sallanır. Bölücü örgüt bez parçaları sallarken rahatsız olmuyorsunuz da ülkenin bayrağına dil uzatıyorsun. Derhal özür dile. Bu halk o bayrak sallansın diye şehit verirken sen vatan için hiç öldün mü?’ diyen seyirciye Tayyar Işıksaçan’ın yanıtı çok sert oldu.

AKLINI BAŞINA AL DANGALAK

’Arkadaşım ben bu ülkenin bayrağına ve istiklal marşına senden daha fazla sahibim ’ifadesini kullanan Işıksaçan Ayhan adlı seyirciye, ’Bu ülkenin bayrağı ve şehitler adına yapılmış istiklal marşı; gece kulüplerinde içkili ağızlarla, Ülkü Hanım ’ın doğrum günü pastası kesilirken sallanamaz ve söylenemez. Benim dedem de senin deden de Çanakkale’de sarhoş masalarına meze olsun diye şehit olmadı. Aklını başına al dangalaklığın lüzumu yok ’karşılığını verdi.


İŞTE O ANLAR :