Sakatlanarak Survivor 2020'den elenmişti... Ersin Korkut Türkiye'ye döndü mü?

Survivor 2020'den talihsiz bir şekilde elenen Ersin Korkut, gündemden düşmüyor. Şimdi de hayranları Ersin'in peşine düşerek, nerede olduğunu bulmaya çalışıyorlar.

Sakatlanarak Survivor 2020'den elenmişti... Ersin Korkut Türkiye'ye döndü mü? - Sayfa 1

Coronavirus salgını nedeniyle adada sebebiyle mahsur kalan yarışmacılarla beraber Ersin'in dönüp dönmediği merak konusu oldu.

113
Sakatlanarak Survivor 2020'den elenmişti... Ersin Korkut Türkiye'ye döndü mü? - Sayfa 2

Survivor'da geçtiğimiz günlerde ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan futbol maçında Barış'ın darbesiyle dizinden sakatlanan Ersin Korkut'un MR sonuçları Türkiye'ye gönderildi. İncelemeler sonrası yarışmaya devam etmesinin uygun görülmediği Ersin'in vedası herkesi şok etti. 

213
Sakatlanarak Survivor 2020'den elenmişti... Ersin Korkut Türkiye'ye döndü mü? - Sayfa 3

'Survivor ekibi yurda geldi'

Öte yandan Survivor'dan elenen yarışmacılar bir süredir korona virüs nedeniyle uçuşlar iptal edildiği için Dominik'te kalmaya devam ediyordu. Dominik'ten Türkiye'ye getirilen Survivor ekibi, Maltepe Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu’nda karantinadalar.

313
Sakatlanarak Survivor 2020'den elenmişti... Ersin Korkut Türkiye'ye döndü mü? - Sayfa 4

Ersin Korkut dönmedi mi?": Elenen tüm yarışmacılar Türkiye'ye getirilirken, Ersin'in Dominik'te kaldığı ve Türkiye'ye dönmediği iddiası gündeme geldi. Çıkan haberler sonrası gözler Ersin ve Acun Ilıcalı'na çevrildi.

413