Sahte sevgilisinden hamile kalmıştı! O oyuncu ilk kez konuştu!

Oyuncu Berrak Onay, hamileyken kendisini terk eden sevgilisi Veysel Yıldırım tarafından kandırıldığını ifade etti. Onay, olayla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Sahte sevgilisinden hamile kalmıştı! O oyuncu ilk kez konuştu! - Sayfa 1

İş insanı Veysel Yıldırım tarafından hamileyken terk edilen dizi oyuncusu Berrak Onay, yaşadıklarını tüm detayıyla anlattı. Berrak Onay, Veysel Yıldırım tarafından kandırıldığını söyleyerek, "Bana kendini bekar olarak tanıttı.

18
Sahte sevgilisinden hamile kalmıştı! O oyuncu ilk kez konuştu! - Sayfa 2

Meğer evliymiş. O zamanlar gençti tabii aşıktı bana. Bu nedenle evli olduğunu gizlemiş benden. Bekar kimliği kullanıyordu. Ne eve gidiyordu ne de alyans takıyordu. Hiç şüphelenmedim" dedi.

28
Sahte sevgilisinden hamile kalmıştı! O oyuncu ilk kez konuştu! - Sayfa 3

Kendisini iş insanı olarak tanıttığı iddia edilen Veysel Yıldırım hakkında, "Veysel'in zaten şirketi vardı. Durumu da çok iyiydi ama maalesef işinde bir kriz çıktı. Bu nedenle itfaiyede çalıştı. Arabası falan da hala icralık.

38
Sahte sevgilisinden hamile kalmıştı! O oyuncu ilk kez konuştu! - Sayfa 4

Birini dolandırmamış hırsızlık yapmamış itfaiyede çalışıyor. Ama cımbızla laf seçip itfaiyeci olarak küçümsenmeye çalışılıyor" dedi. Çocuğunun babası Veysel Yıldırım ile yıllar önce barıştığını, kızının şu anda 10 yaşında olduğunu söyleyen Berrak Onay, çok eski bir olayın abartılarak, şu an yaşanmış gibi gösterildiğini, bu nedenle Türkiye’nin her yerinden insanların hamile sanarak ona destek mesajları attıklarını söyledi.

48