Gündem
25 Oca 2013 17:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:40

SAHTE "NABİ AVCI" TWITTER'I SALLADI GEÇTİ

Yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı adına Twitter'da açılan feyk hesap takipçilerini önce şaşırttı sonra güldürdü.

Dün akşam beklenen kabine değişikliği sonunda gerçekleşti ve herkes "kabine değişikliği" stresinden kurtuldu. Tabi ilgililerin kabine değişikliği sonrası stresi muhtemelen daha fazla olacak ama işin vatandaşı ilgilendiren kısmı yeni bakanların kimler olduğu. Malum 4 bakan değişikliği yaptı Başbakan Erdoğan kabinede.

İçişleri Bakanlığı'na Muammer Güler, Kültür ve Turim Bakanlığı'na Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı'na Nabi Avcı, Sağlık Bakanlığı'na Mehmet Müezzinoğlu getirildi.

Dakka bir gol bir Mehmet Müezzinoğlu "Bakanlığı beklemiyordum" sözleriyle Twitter'ın diline düştü ve TT listesine çıktı. Ama asıl bombayı Nabi Avı adına açılan hesap patlattı. Parti içerisinden de pek çok kişi @MEBNabiAvci hesabına tebriklerini iletmeye başladı. Yalnız hesaptan atılan twitler biraz tuhaf gelmeye başladı Twitter kullanıcılarına. Hesabın sahte olduğu ortaya çıktı ama atılan twitlerde hafızalarda kaldı.

6096 takipçili @MEBNabiAvci hesabı yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya ait değil. Fakat bugün hesaptan atılan karne ile ilgili twitler yine takipçilerini güldürdü.

İŞTE O TWEETLER :