'Sahte kanser hastası' olayında yeni gelişme! Haluk Levent sahip çıktı...

Kanser hastası olduğunu söyleyerek Haluk Levent ile buluşan genç bir kadının yalan söylediği ortaya çıktı. Levent, olay üzerine hayal kırıklığına uğradığı belirterek tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı olayın perde arkasını sosyal medya hesabından anlattı

'Sahte kanser hastası' olayında yeni gelişme! Haluk Levent sahip çıktı... - Sayfa 1

Kurduğu ve başkanlığını yürüttüğü AHBAP Derneği ile ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma gösteren sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sitem etti.


113
'Sahte kanser hastası' olayında yeni gelişme! Haluk Levent sahip çıktı... - Sayfa 2

Levent’in dayanışma gösterdiği bir kişinin ‘kanser hastasıyım’ beyanının yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Söz konusu genç kadın ile buluşan Haluk Levent, ona gitar çalmış, sahilde birlikte çay içmişlerdi. Genç kadın, kanser olmadığının anlaşılması üzerine psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi.


213
'Sahte kanser hastası' olayında yeni gelişme! Haluk Levent sahip çıktı... - Sayfa 3

Çoğu zaman gerekli desteği sağlayabilmek adına vaatlerde de bulunan ve bağışçılarına şarkı söylemekten yemek yapmaya kadar geniş bir yelpazede dayanışma örneği sergileyen Levent, yaşadığı psikolojiyi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gösterdi.


313
'Sahte kanser hastası' olayında yeni gelişme! Haluk Levent sahip çıktı... - Sayfa 4

Fenomen dizi Behzat Ç.'ye göndermede bulunan Haluk Levent şu ifadeleri kullandı:

“Behzat amirim için ‘nasıl kaldırıyor bunca yükü, bunca hayal kırıklığını’ derdim. Sonuçta o rol icabı! Ya benim kalbim?”

413