Gündem
16 Ara 2013 09:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Sahaya girip Fernandes'e yumruk attı!

Kasımpaşa-Beşiktaş maçında inanılmaz bir olay yaşandı. Bir kişi sahaya girdi, onun yüzünden 2 futbolcu kırmızı kart gördü.

Kasımpaşa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e yumruk atan taraftarın kimliği ve sahaya nerden girdiği açıklandı.

Emniyetten alınan bilgiye göre sahaya giren taraftarın 1976 Batman doğumlu Mustafa Özer olduğu öğrenildi. Üzerinde Beşiktaş logolu giysi bulunan Mustafa Özer'in sahaya Kasımpaşa Maraton A tribünündeki özürlüler bölümünden girdiği ifade edildi.

OLAYLARIN BAŞLANGICI : VİDEO

Siyah-beyazlı taraftarlar, 2-1 geriye düşen takımlarını "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" şeklinde sloganla tepki gösterdi. Ardından korner atışını kullanmak isteyen Manuel Fernandes de bu tepkilere maruz kaldı. Bunun üzerine Portekizli futbolcuya tepkilerini artıran Beşiktaşlı taraftarlar, "Fernandes dışarı" diye tempo tuttu ve Portekizli futbolcu topu her ayağına aldığında, ıslıklarla protestoda bulundu.

Mücadelenin 80. dakikasına gelindiğinde ise bir taraftar sahaya girerek Fernandes'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Saldırı sırasında yere düşen taraftara tekme atan Ramon Motta, kırmızı kart gördü. Duruma itiraz eden Almeida da ikinci sarı karttan oyundan atıldı.

Sahadan uzaklaştırılan Mustafa Özer'in, Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan Mustafa Özer'in, kişisel Twitter hesabından Bursaspor maçından ve Beşiktaşlı futbolculardan Atiba ile olan fotoğrafını paylaştığı görüldü.