Televizyon
13 Nis 2010 23:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN SERAY SEVER'E CANLI YAYINDA ŞOK ÖPÜCÜK!

Tv8'de ekranlara gelen Seray Sever ve Erkekler'in canlı yayın konuğu olan Şahan Gökbakar'ın ilginç açıklamaları çok konuşulacak

İşte programda yaşananlar...

RECEP İVEDİK’İN DEVAMI GELİYOR MU?

"İnşallah. Daha net karar vermedim. Ama insanlar bu kadar istedikten sonra bende de enerji olduktan sonra niye yapmayayım."

ŞAHAN TEKRAR TELEVİZYON PROGRAMI YAPACAK MI?

 "Bir süre düşünmüyorum açıkçası televizyon yapmayı. Çünkü televizyonda her hafta bir koşuşturmaca, sürekli  yeni  bir şey bulmak zorundasın falan. Sinema öyle değil. Sinemada konsantre oluyorsun, bir ay bir buçuk ay yoğun çalışıyorsun. O yüzden televizyon beni biraz yordu, 3-4 yıl sürekli skeç show yapmak. Bir süre dinleneceğim böyle." 
 
ŞAHAN BAŞARININ ŞİFRELERİNİ VERİYOR...

"Birincisi yılmasınlar. Çünkü çok fazla aksilik çıkabilir gideceğiniz yolda. Yılmadan sonuna kadar gitmeliler. Ben yılmamanın faydalarını gördüm biraz da. Recep İvedik sinemaya çıkarken de çok fazla zorluk vardı hayatımda. Kimse filmi beğenmiyordu, kimse yapmak istemiyordu."  

"HERKESİN İÇİNDE BİR RECEP İVEDİK VARDIR"...

"Herkesin içinde bir recep ivedik vardır tabi ki. Hepimizde birazcık agresiflik yok mu? Hepimiz bazen kabalaşmıyor muyuz? Hepimiz bazen sert tepkiler vermiyor muyuz, argo kullanmıyor muyuz? Herkes kullanıyor. Bir genel müdür de kullanıyor, bir taksici de kullanıyor, bir memur da bir doktor da kullanıyor." 

Şahan’ın kariyeri hakkında 1000 kişiye sorularak yapılan ankette Şahan’ın Cem Yılmaz ile polemik yapması yönünde çıkan sonuç üzerine Şahan: "tamam o zaman artırarak devam ediyorum Cem’le polemiğe girmeye" dedi. 

"Yaptığım yemeklerle bir kadını kendime aşık edebilirim." Diyen Şahan, verdiği kol böreği tarifi ile de herkesi şaşırttı. 

İLİŞKİLERDE ERKEK KADINDAN DAHA BÜYÜK OLMALIYMIŞ...

"İlişkilerde yaş farkı çok fazla olmadığı sürece çok önemli değil. Kadının bence büyük olmaması gerekiyor. Her zaman erkeğin yaş olarak birazcık daha büyük olmasını tercih ederim kendi adıma." 

ŞAHAN BİR KADINDAN NE BEKLER? 

"Bir kadından kadın gibi davranmasını beklerim. Ben bir kadının çok fazla bir şey yapması gerektiğini düşünmüyorum. Ama bunu hep negatif alıyorsunuz. Ben diyorum ki, kadınlar o kadar güzel ve özel varlıklar ki, bence her zaman el üstünde tutulmaları lazım. Her zaman her istediklerinin önlerine serilmesi lazım. Erkekler kadınlara hizmet etmek için çalışsın. Kadınlar da kenarda oturup bunun keyfini çıkarsın. Kadın da çalışsın tabi ama erkeklerin görevi, kadınların önlerine çıkan zorlukları engelleri kaldırmak olsun. Ben kendi adıma senin gibi bir kadına sonuna kadar her türlü hizmet etmeyi isterim. Bence öyle olmalı." 

NASIL BİR KADIN...NASIL BİR ERKEK...

Seray sever: Kadın vücudu nasıl olmalı?

Şahan: Vücudu kadın gibi olsun. Yani mesela dolgun göğüsler, ince bir bel hafif dolgun bir kalça. Kadın odur yani.

Seray sever: Kadınları neyinle cezbediyorsun?

Şahan: Erkek de her zaman sahiplenici olsun korumacı olsun önceliklerini sevgilisinin önceliklerinden önce tutmasın.

Şahan: Terazi burcuyum. Yükselenim yaymış. Ben estetik kaygılara önem veren bir adamım yani mesela her şey çok güzel olsun, yaşadığımız ortam çok güzel olsun. Sevgilimin kilosuna hiç karışmam. Tabi ki sevgilim tanıştığım zamanki formunu korusun, bırakmasın kendini. Ama aynı ölçülerde kaldığı sürece istediğini yesin, ister spor yapsın ister yapmasın. 

ŞAHAN SADIK BİR ERKEK Mİ? 

"Sadık olduğum söylenir. Birlikte olduğum biri olduğu zaman tekeşliliği seviyorum. Tekeşli olmasaydım da söylerdim. Bir ilişkide evlilik, sevgililik de olabilir bir iş ilişkisi de olabilir. 2 tarafın da birbirine aynı eşitlikte ve aynı mesafede olması gerektiğine inanıyorum. İşte kadınlar fiziksel olarak daha güçsüz olabilir evet eşit değildirler ama haklar özgürlükler konusunda herkes eşit olmalı."

"Aldatan erkeklerin çoğu da aldattıktan sonra pişmanlık duyar yani. Hatta aldatma anında bile pişman olduğun olabilir." 

"SEVGİLİNİ ALDATTIĞINDA SÖYLEMEYECEKSİN..."

"Hem sevgilini aldatıp hem de gidip anlatıyorsan büyük gerizekalısın demek ki. Anlatacaksan yapma. Öyle bir şey yaparsam ve suçluluk duyarsam gidip arkadaşlarıma anlatırım. Bir kere zaten aldatacaksam sevgilimi,  sevgilimle beraber vakit geçirdiğim yerde yapmam. Diyelim aldattım sevgilimi, ondan sonra da hakikaten kendimi de kaptırdım ve yani o aldatma işini yaptığım insan da bir şeyler hissettim ve eminim de bundan. Aşığım o insana yani. Öyle olduğu zaman gelirim ayrılmak istiyorum çünkü ben böyle böyle bir şey yaptım ve sonunda da ona aşık oldum dolayısıyla da ayrılmak istiyorum derim. Ama yaptım pişman oldum allah korusun, anlatmam. Bence anlatılmamalı da zaten. Hiç kimseye bir yararı yok."

Programda, 1000 kadının kendi hakkında sorulara verdiği yanıtlardan oluşan kamuoyu anketinin sonuçlarını tahmin etmeye çalışan Şahan, ilginç açıklamalar da yaptı...

Anket sorusu: Şahan neden evlenir?

Baba olmak için
Aşık olduğu için
Çapkınlıktan yorulduğu için
Yaşlandığı için

Şahan: Çapkınlıktan yorulduğum için evlenmem çünkü o yorulacak bir şey değil. Yaşlandığım için de evlenmem. Baba olmak için olabilir.  

ŞAHAN EN ÇOK HANGİ HUYUNU SEVİYOR?

"Gerçekten hakkaniyetli bir insanımdır onu severim. Yani herkese hakkını dağıtırım. Öyle bir hakkaniyetli tarafım var. İkinci sevdiğim şey, dürüst ve iyi bir insan olmaya uğraşıyorum yapabildiğim kadar. Bazı çok böyle zor durumlarda yapamıyorum bazen ama çoğunlukla öyle yaşamaya çalışıyorum. Bir de sevgi dolu biriyim. Yani sevgi görerek büyümüş bir çocuk olduğum için etrafımdakilere de sevgi verebilen, bundan çekinmeyen bir insanım." 

ŞAHAN HANGİ HUYUNDAN NEFRET EDİYOR?

"Çok kolay sinirlenebilirim. Çok agresifimdir, feci şekilde. Haksızlığa uğradığım zaman, saygısızlığa uğradığım zaman, işini iyi yapmayan, böyle riyakâr, kaypak insanları gördüğüm zaman çok sinirleniyorum. Bir de yalan. Benim için yalan pembe beyaz mor değildir. Yalan yalandır. Hatta detay vermemek de yalan söylemektir."

VE ŞAHAN TERAPİ KOLTUĞUNDA...

Terapi bölümünde yapılan kokoloji testine göre ise, Şahan’ın cinsel dürtüleri %200 çalışıyor... 

ŞAHAN REDDEDİLDİĞİ ZAMAN NE YAPAR? 

"Şu ana kadar reddedilmedim hiç. Ön çalışmayı iyi yaparsan reddedilmezsin. Yani emin olmadığın ya da işte karşılıklı olarak aynı şeyleri hissediyoruz diye düşünmediğim hiç kimseye böyle bir yaklaşımda bulunmadım bugüne kadar."

"Bir kadını elinde tutmak için yapılması gereken en öncelikli şey ilgidir. İlgileneceksin kadınla. Kadınlar ilgi ister."

"Hayatımda cinsellik olmadan en fazla, 4 ay falan dayanabilirim."

"BİR İLİŞKİNİN %95’İ CİNSELLİKTİR..."

Seray sever: Cinsel sorunlarınız olsa, aşık olduğun bir kişiye ilişkini bitirir misin?

Şahan: Eğer tüm ilişkimizi etkileyecek bir sorunsa evet bitiririm. Bence bir ilişkinin %95’i cinselliktir yani. %90 diyelim hadi. Her şeyin altında, kadınla erkeğin arasındaki her şeyin temelinde, en dibine indiğiniz zaman sonuç oraya çıkar yani. Ve insanlar bunu çok rahat birbirlerine söyleyemezler, kendilerine de söyleyemezler. İşte toplumsal baskılar, yetiştiriliş tarzlarımız, ayıplar tabular falan. Aslında öyle değil, her şey çok basit bir mantıkta ilerliyor. O yüzden ben mesela bir kadınla bir erkeğin çok iyi dost olabileceğine de inanmıyorum. Mutlaka 2 taraftan birinde ya da 2 tarafta da birbirlerine söylemedikleri hisler vardır. Seninle çok iyi dostsa mutlaka seni çok beğeniyordur.