Magazin
08 Mar 2022 18:54 Son Güncelleme: 08 Mar 2022 20:44

Şahan Gökbakar'dan, kendisini hedef alan Yeni Akit'e sert tepki: 'Allah akıl versin!'

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, akaryakıt zammını eleştirdiği için, iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi tarafından hedef alındı. Gökbakar’dan Yeni Akit’e cevap geldi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi, önceki gün akaryakıt zammını eleştiren ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı, internet sitesinden yayınladığı haberle hedef aldı.

 "Komik mi Şahan? Milyonları ceplerine doldurup 'halktan biri' rolünü kesiyorlar!" başlıklı haberde, Gökbakar için "Son süreçte komedyenliğini bir kenara bırakıp, siyasetçi edası ile her konuda fikir beyan eden" ifadeleri kullanıldı.

 GÖKBAKAR'DAN TEPKİ: 'ALLAH AKIL FİKİR VERSİN'

Söz konusu habere ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kişisel sosyal medya hesabından tepki gösterdi.Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü komedyen, şu ifadeleri kullandı:

 "Bugün Yeni Akit benim için şöyle yazmış, 'Milyonları cebe indirip halktan biri gibiymiş gibi rol yapan komedyen, cebine en ufak etkisi olmayan mazot zammını eleştirdi.' Ben halkın bir ferdiyim birader. Norveç vatandaşı mıyım? Zamlar da hepimizin cebini etkiliyor! Allah akıl versin!"