Magazin
18 Oca 2017 14:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:23

Şahan Gökbakar'dan alkışlanacak hareket!

Komedyen Şahan Gökbakar, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Van'a bin palto gönderdi.

Oyuncu Şahan Gökbakar'ın Van'a gönderdiği bin palto, polis ekiplerince ihtiyaç sahibi öğrencilere giydirildi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Van Valiliği öncülüğünde hazırlanan projelerle kente katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dar gelirli ailelerin öğrencilerine 10 bin bot dağıttıklarını anlatan Ekici, şunları belirtti:

"Emniyet olarak yaptığımız yardımlara destek olarak Şahan Gökbakar'ın  gönderdiği bin palto dağıtımına başladık. Bu mutluluğu hep beraber yaşamış olduk.  Van'da dar gelirli vatandaşlarımız çocuklarına yönelik başlattığımız bir proje  vardı. Yaklaşık 3 bin pantolon, 10 bin bot getirdik ve bunları dağıttık. Bu  çabamıza yardımlarımıza katkı sunan arkadaşlarımız oldu. Dostum Şahan Gökbakar da  yaptığımız sosyal sorumluk projelerini duymuş ve arayarak destek vermek  istediğini söyledi. Bu çerçevede bin palto yolladı. Şu an onları dar gelirli  ailelerin çocuklarına giydirmeye başladık. Sadece palto değil çocuklarımızın  ayakları üşümesin diye botları da giydiriyoruz. Bu mutluluğu hep beraber  paylaşmış olduk."

Ekici, yardımların Van Valiliği öncülüğünde sürdürüleceğini ifade etti.

Özelikle SODES projeleri kapsamında Çocuk Şube Müdürülüğünce 120  çocuğu Sarıkamış'a gönderdiklerini anlatan Ekici, bu çocukların Van'ı güzel  şekilde temsil ettiklerini vurguladı.

Çocukları Çanakkale, Antalya ve İstanbul'un yanı sıra bir çok ile de  götürdüklerini anlatan Ekici, "Bu çocuklarımız bugüne kadar hiç il dışına  çıkmamış dar gelirli çocuklarımızdı. Bu projelerin bize çok olumlu geri dönüşleri  oldu." dedi.

"SICAK KALBİNİ ÇOCUKLARDAN ESİRGEMEDİ"

Lütfiye Binnaz Saçlı İlköğretim Okul Müdürü Nesih Atmaca da bölgede kışın çok soğuk ve çetin geçtiğini anımsatarak, "Bu soğuk günlerde 'sıcak  kalbini' çocuklarımızdan esirgemeyen sanatçı Şahan Gökbakar'a ve yardıma vesile olan emniyet müdürümüze öğrencilerim adına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Paltoları giyen minik öğrenciler de Gökbakar ve polislere teşekkür etti.

Gökbakar 2016 yılının son günlerinde sosyal medyada yayınladığı videoda, şu mesajı vermişti:
"Yeni yıla sayılı günler kala herkes birbirine hediye alıp vermeye  başladı. Ben de arkadaşlarıma, eşime, evladıma hediyelerini aldım. Fakat bu sene Van'da yaşayan bin çocuğumuza hediye yollamak istedim. Çocuklar hediyelerinizi,  değerli dostum Van Emniyet Müdürü Suat Ekici ağabeyinize yolluyorum. O sizlere  iletecek. Soğuk kış günlerinde giymeleri için onlara bu paltoları yolluyorum.  Malum soğuk bir memleket. Giydikçe Şahan ağabeylerini hatırlasınlar, yeni yılları  güzel geçsin. Ülkemizin de yeni yılı güzel geçsin inşallah. 2017 tüm Türkiye'ye  hayırlı olsun. Hepinizi çok seviyorum, yeni yılınızı kutluyorum."