Gündem
02 Nis 2022 12:21 Son Güncelleme: 02 Nis 2022 12:27

Sağlık Bakanı Koca paylaştı! Terk edilmiş 14 aylık bebeğin sütannesi oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 'ATT Büşra ve süt kızı' başlıklı bir video paylaştı. Duygulandıran görüntülerde, terk edilmiş 14 aylık bebeği, kendi bebeğiymiş gibi emziren Acil Tıp Teknikeri (ATT) Büşra Durmaz isimli sağlık çalışanın hikayesine yer verildi.

İstanbul'un Pendik ilçesinde görev yapan Acil Tıp Teknikeri Büşra Durmaz isimli sağlık çalışanı, terk edilmiş 14 aylık bebeğin aç olduğunu fark edince, kendi bebeği gibi emzirdi.

"İSTEK ÜZERİNE ADINI O KOYDU"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanının videosunu, "ATT Büşra ve süt kızı" notuyla paylaşarak, “Ertesi gün hastaneye gidip ilgilendi. Ona bebeğinin elbiselerinden giydirdi. İstek üzerine adını o koydu: Nisa Mihriban.” ifadelerini kullandı.

Acil tıp teknikeri terk edilmiş bebeğe sütannelik yaptı İstanbul Pendik'te görev yapan acil tıp teknikeri Büşra Durmaz, terk edilmiş bir bebeğe sütannelik yaparak, ona 'Nisa Mihriban' adını verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pendik'te görevli Acil Tıp Teknikerimiz Büşra, terk edilmiş bir bebek vakasına gitti. 14 aylık bebeği olan Büşra kardeşimiz aç bebeği kendi bebeği gibi emzirdi. Ertesi gün hastaneye gidip ilgilendi. Ona bebeğinin elbiselerinden giydirdi. İstek üzerine adını o koydu: Nisa Mihriban." ifadesini kullandı.