Televizyon
01 Oca 2011 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

ŞAFAK SEZER KAVGASINI BEYAZ EN BÜYÜK HATASINI ANLATTI! CNN TÜRK'TE ŞOVMEN GECESİ!

31 Aralık Cuma günü saat 20.00'de ekrana gelecek CNN TÜRK Haber Toplantısı Yılbaşı Özel programına konuk olan Şafak Sezer Cem Özer ile kavgasını anlattı.

CNN TÜRK Haber Toplantısı Yılbaşı Özel programına konuk olan Beyazıt Öztürk "en büyük hatasının ne olacağını" anlattı, Şafak Sezer ise "huysuz iddialarını" yanıtladı.


 Beyazıt Öztürk albüm çıkartıyor…

CNN TÜRK’ün “Haber Toplantısı Yılbaşı Özel” programı çekimlerine konuk olan Beyazıt Öztürk; 15 senedir “Beyaz Show” programındaki orkestrasıyla birlikte bir albüm çıkartma hazırlığında olduğunu söyledi.  Albümünde Özdemir Erdoğan’dan ‘Pervane’, Fikret Kızılok’tan ‘Düşler’ parçası da yer alacak.

Beyazıt Öztürk ne yaparsa en büyük hatası olur?

Beyazıt Öztürk: “Benim için en büyük hatam şu olur. Ben 15 senedir Beyaz Show’da kendi koltuğumda oturuyorum. Benim en büyük hatam o koltuktan kalkıp konuk koltuğuna oturmam olur. Şarkıcı olmak, tiyatrocu olmak gibi… Ancak gibi olabilirim. gibi olabilmekte hiç işime gelmez. Oturduğum yerin hakkını verebileyim. Zaten ancak ona yetebiliyorum. Öteki tarafa geçerek de “Dimyat’a pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmayayım” dedi.

Şafak Sezer kendisi için “huysuz” iddialarını CNN TÜRK’te yanıtladı…

“Haber Toplantısı Yılbaşı Özel” programı çekimlerine konuk olan Şafak Sezer ise, Aslı Öymen’in “Sizin için huysuz diyorlar doğru mu?” sorusuna, “Ben çok çocuk ruhlu bir yapıya sahibim. Alınganlıklarım var, duygusalım. Hayatımda ilk defa yumruk yumruğa Cem Özer’le kavga ettim. Cem Özer beni öldürecek diye 3 saat kendime gelemedim. Çünkü Cem Özer çok iri yapılı bir adam.” dedi.

“Kolpaçino” filminin devamı geliyor…

Sezer 2011’deki projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Kolpaçino filminin devamının çekildiğinin konusunun da şantaj olduğunu kurgunun kasetler ve kadın erkek ilişkileri üzerine kurulduğunu söyledi.

“Haber Toplantısı Yılbaşı Özel” programı çekimlerine konuk olan Sezer, Aslı Öymen’in “Sizin için huysuz diyorlar doğru mu?” sorusuna, “Ben çok çocuk ruhlu bir yapıya sahibim. Alınganlıklarım var, duygusalım. Hayatımda ilk defa yumruk yumruğa Cem Özer’le kavga ettim. Cem Özer beni öldürecek diye 3 saat kendime gelemedim. Çünkü Cem Özer çok iri yapılı bir adam.” dedi.