Televizyon
14 Haz 2011 16:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:27

ŞAFAK SEZER İLE OYA BAŞAR AYNI DİZİDE!

Ünlü komedyen Şafak Sezer ie Oya Başar yeni dönemde hangi kanal için çekilecek Hacı Yatmaz adlı dizide yer alacak.

Ünlü komedyen Şafak Sezer, yeni dönemde Atv için çekilecek Hacı Yatmaz adlı dizide yer alacak. Sezer'e Oya Başar eşlik edecek.

Ali Eyüboğlu'nun köşesinde verdiği bilgilere göre; Süreç Film tarafından atv için çekilecek olan Hacı Yatmaz adlı dizide Şafak Sezer ve Oya Başar başrol paylaşacaklar. Dizinin senaryosunu Kemal Erdem kaleme alırken, yönetmenliğini ise Benim Annem Bir Melek adlı dizinin yönetmeni Derya Yaruç üstlenecek.

Hacı Yatmaz'ın yapımcısı Ali Gündoğdu, yeni dizi için şunları söyledi: Dizide Şafak Sezer, yedi göbekten beri lokumculuk yapan bir ailenin son temsilcisini oynayacak. ‘Hacı Yatmaz’ın eşi için düşündüğüm isim Evrim Akın. ‘Hacı Yatmaz’da Oya Başar’sa Şafak Sezer’in kayınvalidesini canlandıracak.

Nişantaşı’nda lokumculuk yapan ‘Hacı Yatmaz’, rahatsız olan kayınpederini ziyarete gittiğinde, hiç beklemediği bir gerçekle karşılaşacak. Kayınpederi, son nefesini vermeden önce damadına, ‘Karım, çocuklarım, torunlarım ve her şeyim sana emanet’ diyecek. Zaten kıskanç bir eş ve baba olan ‘Hacı Yatmaz’, kayınpederi ölünce, 7-8 kadın ve bir sürü torunun sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalacak. Atalarından miras bir lokumcu dükkanı, bir eş ve 15 yaşında bir kızın sorumluluğunun üzerine bir de kayınpederin vasiyetiyle gelenler binecek. Soyunun Mısır’dan geldiğini iddia eden kaynana (Oya Başar), damadına kök söktürecek.”