Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katil zanlılarından Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, memleketi Rize’de toprağa verildi. Ünlü avukatın öldürülmesi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil'in, Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken ile evlendiği gün yaptığı paylaşım ortaya çıktı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katil zanlılarından Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı - Sayfa 1

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

115
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katil zanlılarından Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı - Sayfa 2

Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon’a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi’ne getirildi.

215
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katil zanlılarından Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı - Sayfa 3

Ece Erken, taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile geldi, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü. Cenazenin camiye getirilmesinin ardından taziyeleri kabul eden Ece Erken, tabuta sarıldı. Erken, güçlükle ayakta durdu.

315
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katil zanlılarından Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı - Sayfa 4

GÖZALTINA ALINDILAR

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili 11 şüpheli yakalandı. Yakalananlar arasında İki gündür her yerde aranan Kadir Y., ağabeyi Ali Y., Seccad Y. ve Serkan D.'nin de olduğu öğrenildi.

415