Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Seren Serengil’den Ece Erken’i şoke eden sözler

Tarihler 27 Ocak 2022'yi gösterdiğinde İstanbul'da korkunç bir cinayet işlendi. Ünlü sunucu Ece Erken'in işadamı eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kurşuna dizildi. Mahmutyazıcıoğlu, kan kaybından hayatını kaybetti. Türkiye'nin konuştuğu olayda hakkında 3 kez zorla getirilme kararı verilen Seren Serengil, bugünkü duruşmada tanık olarak dinlendi. İfadesi Ece Erken'i şoke ettİ.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Seren Serengil’den Ece Erken’i şoke eden sözler - Sayfa 1

Bakırköy 12. Ağır ceza mahkemesinde bugün görülen duruşmaya 7 tutuklu sanık bulundukları cezaevinden getirilirken, bazı tutuksuz sanıklar da hazır bulundu. Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ve taraf avukatları da duruşmaya katıldı.

116
Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Seren Serengil’den Ece Erken’i şoke eden sözler - Sayfa 2

SEREN SERENGİL İFADE VERDİ
Daha önce tanık olarak dinlenmesi için hakkında 3 kez zorla getirilme kararı çıkartılan Seren Serengil bu duruşmaya katıldı. İfadesinde, "Ece'nin ve Şafak'ın arkadaşıydım. Taziyeye gitmiştik. Ev çok kalabalıktı. Ece'nin arkadaşı Sezer'in telefonunda bir beyefendiyle görüntülü konuşma yapılıyordu.

216
Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Seren Serengil’den Ece Erken’i şoke eden sözler - Sayfa 3

Telefondaki kişi "Bana geldi teslim olmasını söyledim" dedi. Sadece bunu duydum. Bayağı uzun bir konuşma oldu. Aralarında Galeria ya da silahla ilgili bir konuşma geçmedi. Ece ile aynı koltuktaydık.

316
Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Seren Serengil’den Ece Erken’i şoke eden sözler - Sayfa 4

Konuşmanın tümünü hatırlamıyorum. Ece'ye 'Ben neyin şahitliğini yapacağım, kimseyi tanımıyorum' dedim.

416