Magazin
04 Şub 2022 09:40 Son Güncelleme: 04 Şub 2022 09:55

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde korkunç itiraf! İlk ifade ortaya çıktı

Türkiye'nin kanını donduran Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Mahmutyazıcoğlu, Yeşilköy'de bir balıkçıda korkunç şekilde cinayete kurban gitmişti. Ortaya çıkan yeni detaylar ise kan dondurdu. Katil zanlılarının ortaya çıkan ifadesinde, restorana cinayet için değil yaralama amacıyla gittiklerini ifade ettikleri öğrenildi.

İstanbul Yeşilköy'de bulunan bir balık restoranında silahlı saldırıya uğrayan Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun katil zanlılarının ilk ifadesi ortaya çıktı. Emniyette ifade veren zanlılar, Mahmutyazıcoğlu'nu yaralamak istediklerini belirtti.

Milliyet'te yer alan habere göre, sorguları devam eden tetikçiler Kadir Yasak ve abisi Ali Yasak ile diğer zanlıların ifadelerine göre alacak-verecek meselesi nedeniyle geçen aralıkta taraflar arasında bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmede anlaşamayan Kadir ve Ali Yasak kardeşlerin saldırıyı planladıkları belirlendi.

"YARALAYIP YOLDA BIRAKACAKTIK"

Zanlıların, Mahmutyazıcıoğlu’nu vurduktan sonra neden mekandan sürükleyerek sokağa çıkarmaya çalıştıkları yönündeki soruya, “Yaralayıp yolun ortasına bırakacaktık, olay kontrolden çıktı” şeklinde cevap verdikleri öğrenildi. Ek gözaltı süresi verilen 11 şüphelinin haftaya salı günü mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.