Gündem
15 Eyl 2012 23:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

SADETTİN SARAN EVLENDİ! NİKAHA HANGİ ÜNLÜLER KATILDI?

Sadettin Saran ve Dr. Emek Külür sade nikah töreni ile evlendi

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Futbol Şubesi Eski Sorumlusu Sadettin Saran ve Dr. Emek Külür 15 Eylül Cumartesi akşamı Kemerburgaz’da aile ve yakın dostları arasında gerçekleşen sade nikah töreni ile dünya evine girdi.

Sadettin Saran’ın nikah şahidi Selim Soydan olurken, Emek Külür’ün şahitliğini de Nur Dürüst yaptı. Nikah, Sadettin Saran’ın kardeşlerinin ve Hülya Koçyiğit’in de sahneye davet edilmesinin ardından kıyıldı.

Sadettin Saran ve Dr. Emek Külür çiftinin bu özel günlerine yakın dostlarının yanı sıra Ak Parti Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Hülya Koçyiğit, Selim Soydan, Cüneyt Arkın ve eşi Betül Arkın, Haluk Ulusoy, Niyazi Önen, Fikret İnan, Şadan Kalkavan, Süreyya Ciliv, Mehmet Ali Aydınlar, Rüştü Rençber, Can Tanrıyar gibi ünlü konukların yanısıra siyaset, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü simalar da katıldı.

Sadettin Saran'ın şehit duyarlılığı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'deki düğününün eğlence bölümü, Afyonkarahisar'da mühimmat deposundaki patlamada şehit olan onbaşı Ahmet Sandalcı'nın cenaze töreni nedeniyle iptal edildi.

Nikahları bugün İstanbul'da kıyılacak Sadettin Saran-Emek Külür çiftinin düğünleri yarın Kırıkkale'de yapılacak. MKE Kurumu Havuzu'nda yapılacak düğündeki eğlence bölümü, Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan onbaşı Ahmet Sandalcı'nın yarın Kırıkkale'de yapılacak cenaze töreni nedeniyle iptal edildi.Düğünde davetlilere sadece yemek verileceği öğrenildi.

Düğün Yemeği Kırıkkale’de

Saran ve Külür çifti nikahın ardından, düğün yemeği için bugün Kırıkkale’ye gidiyor. Nikah sonrası Kırıkkale’de 3 bin kişilik yemek verecek olan Saran, MKE Kurumu havuzundaki düğün yemeğine tüm hemşehrileriyle mutluluğunu paylaşacak