Magazin
19 Nis 2012 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:33

"SADECE ARKADAŞIZ BUNDAN SİZE NE?"

Tamer Karadağlı'dan sonra kalbine kimseyi almayan Arzu Balkan Kuruçeşme'de bir erkekle görüntülendi.

Beş yıl önce boşandığı Tamer Karadağlı'dan sonra kalbine kimseyi almayan Arzu Balkan önceki gece Kuruçeşme'de bir erkekle görüntülendi.

Yanındaki kişinin arkadaşı olduğunu söyleyen Oyuncu espri yaptı: "Kalbim boş, hem bundan size ne!"

TEK CELSEDE BOŞANMIŞLARDI

Tamer Karadağlı, Arzu Balkan çifti 2007 yılında tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası Fatih Adliyesi 2´inci Aile Mahkemesi'nde gerçekleştirilmişti.

2002 yılında hayatlarını birleştiren Karadağlı ve Balkan, 2007 yılında evliliklerine tek celsede son vermişti.

Konu ile ilgili o gün açıklama yapan Tamer Karadağlı, "Medeni bir şekilde evliliğimizi noktaladık. Dostluğumuz devam edecek. Zaten tümüyle ayrılmamız söz konusu değil, çünkü bir kızımız var. Çocuk tabii ki annesinde kalacak" dedi. Karadağlı mal paylaşımı hakkındaki sorulara ise yanıt vermedi.

Çift ayrıldıktan sonra mahkeme çıkışında birlikte adliyeden Vatan Caddesi´ne kadar yürüdü. Tamer Karadağlı ilk çevirdiği taksiye Arzu Balkan'ı ve avukatını bindirdi, ikinci taksiye ise kendisi binerek adliyeden ayrıldı.

NEDEN AYRILMIŞLARDI?

2002 yılında evlenip, beş yıl sonra da boşanan Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan'ın evlilikleri üç darbe aldı.

Arzu Balkan'la evlenmeden iki gün önce spiker Didem Tolunay ile kaçamak yaşayan Karadağlı'nın sonra da otel odasında iki kadınla birlikte olduğu görüntüler ortaya çıkmıştı.

Arzu Balkan her iki olayda da Karadağlı'yı affederek, ilişkilerini bozmamıştı. Ancak Karadağlı'nın Deniz Uğur ile görüntülenmesi, çiftin evliliğini üçüncü kez sarsmış ve çift 2007 yılında evliliklerini bitirmişti.