Sadakatsiz'in Derin'inden ihanet itirafı: "En ağır şekilde yaşadım"

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk oldu. Melis Sezen programda ihanet itirafında bulundu.

Sadakatsiz'in Derin'inden ihanet itirafı: "En ağır şekilde yaşadım" - Sayfa 1

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen YouTube'da yayınlanan ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk oldu. Melis Sezen programda ihanet itirafında bulundu. Melis Sezen şu açıklamaları yaptı:

111
Sadakatsiz'in Derin'inden ihanet itirafı: "En ağır şekilde yaşadım" - Sayfa 2

“Melis ile ‘Derin’i ayırt edemeyenler, dizideki karakterin yaptıklarını Melis de yapıyor sanıyorlar. Teyzeler gelip ‘Senin gibi güzel bir kıza hiç yakıştıramadık’ diyorlar. Evli bir adamla aşk yaşamak doğru değil. Ben de aldatıldım. Hiç beklemiyordum, en ağır şekilde yaşadım. Özgüvenim kırıldı, kendimi eksik hissettim."

211
Sadakatsiz'in Derin'inden ihanet itirafı: "En ağır şekilde yaşadım" - Sayfa 3

Melis Sezen "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna ise “Aldatıldım. Herkes aldatılır. İlk olayda travma yaşadım. İnsan kendini kötü hissediyor ama atlatıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsun.” diye cevap verdi.

311
Sadakatsiz'in Derin'inden ihanet itirafı: "En ağır şekilde yaşadım" - Sayfa 4

Melis Sezen ayrıca şunları söyledi:

“Derin’in yaptıklarını Melis de yapıyor sanıyorlar. Özellikle Instagram’da ‘Yapma, niye böyle yapıyorsun’ diyorlar. Bir gün de dışarıda yanıma teyzeler geldi, ‘Hiç yakıştıramadık’ dediler.

411