Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen özel hayatını anlattı! "Farkında olmadan cilve yapıyorum"

Kanal D’de ekrana gelen Sadakatsiz adlı dizide 'Derin' karakteriyle dikkat çeken Melis Sezen özel hayatı ve kariyeri ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen özel hayatını anlattı! "Farkında olmadan cilve yapıyorum" - Sayfa 1

Sadakatsiz’de Derin karakterine hayat veren genç oyuncu Melis Sezen Hürriyet'te Hakan Gence’ye konuştu. Sadakatsiz’deki karakteri, kariyeri ve özel hayatı hakkında konuşan güzel oyuncu çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

116
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen özel hayatını anlattı! "Farkında olmadan cilve yapıyorum" - Sayfa 2

"SICAKKANLILIĞIM CİLVE GİBİ" Kendini bazen güzel ve seksi bulduğunu söyleyen Melis Sezen farkında olmadan cilve yaptığını dile getirdi. “Cilve yapmak için özel bir şey yapmıyorum. Yani cilveli olmaya çalışmadım hiçbir zaman.” diyen ünlü oyuncu, sıcakkanlı davranışlarının bazen cilve gibi algılanabildiğini söyledi.

216
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen özel hayatını anlattı! "Farkında olmadan cilve yapıyorum" - Sayfa 3

"KAFAM ŞEYTANLIĞA ÇALIŞSIN İSTERDİM" Şeytanlığa hiç kafasının çalışmadığını söyleyen oyuncu, “Biraz çalışsın isterdim. Çünkü sana gelen şeytanlığı göremiyorsun o zaman. İnsanları iyi tanıdığımı sansam da başka amaçla yapılan şeyleri bazen algılamıyorum.” diye cümlelerine devam etti.

316
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen özel hayatını anlattı! "Farkında olmadan cilve yapıyorum" - Sayfa 4

"YÜZÜME TÜKÜRDÜLER" Siyah İnci dizisindeki rolü yüzünden birinin yüzüne tükürdüğünü söyleyen genç oyuncu, “Başlarda Derin’e kızgınlıklarını söyleyenler olsa da dizi ilerledikçe beni Melis olarak sevmeye başladılar.” dedi. 

416