Televizyon
01 Nis 2021 08:51 Son Güncelleme: 01 Nis 2021 09:35

Sadakatsiz'e damga vuran final sahnesi! Derin'e ne oldu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 24. son bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz'e Melis Sezen'in canlandırdığı Derin'in ortadan kaybolması damga vurdu. Volkan'ın telefonundan Derin'e gönderilmiş olan ölüm tehdidi nedeniyle Volkan olayın baş şüphelisi haline geldi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 31 Mart Çarşamba akşamı 24. yeni bölümüyle ekrana geldi.

 

DERİN'İN KAYBOLMASI OLAYINDA POLİSİN VOLKAN VE ASYA ŞÜPHESİ!
Derin'in kaybolmasından sonra her şey incelenmeye başladı. Evde inceleme yapan ekip, Derin'in günlüğünü buldu. Günlükte yazanlar herkesi şoke etti. Derin'in Volkan'dan korktuğunu ifade ettiği satırlar dikkat çekti.

Bu durum polis soruşturmasının seyrini de değiştirdi. Derin'in günlüğünde Volkan hakkında yazdıkları sonrasında Melih de duruma el koydu. Volkan'ın telefonundan Derin'e gönderilen 'Seni öldüreceğim' mesajı sonrasında da tüm gözler Volkan'ın üzerine çevrildi.

 

Polis, Derin'in kaybolmasından Volkan'ı sorumlu tutmaya başladı. Derin'in mağazasındaki görevli kadının ifadeleri de ortalığı iyice karıştırdı. Polis Asya ve Volkan'ın birlik olup Derin'i kaçırmış olacağından şüphelendi.

SELÇUK DA ŞÜPHELİLER ARASINDA!
Herkes tek tek sorguya alınırken şüpheliler arasına Selçuk da girdi. Son zamanlarda yaşanan olaylar Selçuk'u bu durumun içine çekti ve polis tarafından sorgulandı. Haluk, Selçuk'la konuşup bu olayla bir ilgisi olup olmadığını sordu. Selçuk ise kendi mevzusunun Derin'le bir alakası olmadığını ve bu işte bir parmağı olmadığını ifade etti.


Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesi üzerinde şok etkisi yaratırken tüm şehir Derin’in bulunması için seferber oldu. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı olsa da düştüğü çıkmazlar onu zorladı.

CESET DERİN'E Mİ AİT?
Final sahnesinde ise tüm araştırmalar devam ederken aniden gelen bir haber her şeyi değiştirdi. Bir kadın cesedi bulunduğu ihbarından sonra Volkan, Gönül ve Haluk olay yerine gitti. Volkan, bataklıkta yüzü koyun yatan kadın cesedini görünce büyük şok yaşadı.

 

ORJİNAL VERSİYONUNDA DİZİYE VEDA ETMİŞTİ
Sadakatsiz dizisi, 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinin uyarlaması olarak çekiliyor. Sadakatsiz dizisinin orijinali olan Doctor Foster'da Derin karakterinin uyarlandığı Kate ölerek diziye veda etmişti.

SADAKATSİZ SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Sadakatsiz dizisinin son bölümü sosyal medyada da gündem oldu. Twitter'da TT listesine giren dizi hakkında binlerce mesaj paylaşıldı. İşte yapılan paylaşımlardan bazıları.