Televizyon
14 Eki 2021 07:25 Son Güncelleme: 14 Eki 2021 07:30

Sadakatsiz’de şaşırtan final sahnesi! Büyük yalan ortaya çıktı...

Sadakatsiz'in son bölümünde Asya, Aras'ın sırlarını araştırmaya devam etti. Diğer yandan ise Aras ve Derin'in daha önceden tanıştıkları ortaya çıktı. Final sahnesinde Melih, Derin'in yalanını öğrendi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.

DERİN'İN BÜYÜK YALANI ORTAYA ÇIKTI!

Son bölümde Asya, Aras'ı akşam yemeği için eve davet etti. O sırada Volkan da geldi. Evde Aras'ın olduğunu gören Volkan ondan kuşkulandı ve Asya'yı uyardı. Tam da bu sırada Melih ve Bahar'ın evine gelen Derin, kapıda Volkan'ın arabasını görünce merakına yenik düştü. Bahçeden içeri baktığında ise Aras'ı gördü ve onu tanıdı. O sırada Melih ise Derin'in tekerlekli sandalyeden ayağa kalkarak yürüdüğünü gördü. Derin'in yalanını öğrenen Melih büyük şok yaşadı.

İşte o anlar...

BAHAR HAMİLE

Sadakatsiz'in 13 Ekim Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Bahar ve Melih cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda sık sık başı dönmeye başlayan Bahar, Derya'nın ısrarı ile muayene oldu. Yapılan tahlil sonuçlarında ise Bahar'ın hamile olduğu anlaşıldı. Bahar, bu güzel haberi Melih'e akşam yemeğinde verdiğinde ise ikili arasında duygusal anlar yaşandı.