Diziler
18 Şub 2021 09:41 Son Güncelleme: 18 Şub 2021 11:44

Sadakatsiz'de dengeler değişiyor! Yıllardır saklanan büyük sır ortaya çıkıyor

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz'in 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönül'ün yanına gelen Selçuk'un annesi Hicran, yıllar sonra büyük sırrını açıklıyor ve Selçuk'un Haluk'un oğlu olduğunu söylüyor. Gerçeği öğrenen Gönül ise eşi Haluk'a hesap soruyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 19. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

GÖNÜL GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR
Sadakatsiz'in 24 Şubat Çarşamba günü ekrana gelecek olan 19. bölüm fragmanında Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor. Yeni bölümde Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'ün yanına geliyor.

 

Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğreniyor. Haluk'un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırıyor.

"SEN OLAYIN KENDİSİYMİŞSİN"
Gerçekleri öğrendikten sonra perişan olan Gönül, gözyaşları içinde eşi Haluk'tan hesap soruyor. Gönül'ün "Sen bana hep 'Gönül olay istemiyorum' diyorsun ya. Sen olayın kendisiymişsin" sözleri ise Haluk'u yıkıyor.