Spor
26 Kas 2023 12:05 Son Güncelleme: 26 Kas 2023 12:11

Sacha Boey'e bir talip daha çıktı!

Sacha Boey için Avrupa'nın dev kulüpleri de yakın takibe başladı. İngiliz basınının sık sık Arsenal ile anlaştığı iddialarını manşetine taşıdığı oyuncu için İtalya'dan da talip var.

Galatasaray forması ile son iki sezonda ortaya koyduğu performansla herkesin alkışlarını alan Sacha Boey için Avrupa'nın dev kulüpleri de yakın takibe başladı.

YENİ TALİP ÇIKTI

Fransa Milli Takımı hayali kuran ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam eden Boey, ailesinin doğduğu yer olan Kamerun'dan gelen milli forma teklifini de reddetmişti. İngiliz basınının sık sık Arsenal ile anlaştığı iddialarını manşetine taşıdığı oyuncu için İtalya'dan da talip var.

INTER, SCOUT GÖNDERECEK

Inter'in de 23 yaşındaki sağ beki mercek altına aldığı ve Manchester United ile oynanacak maça scout göndereceği öğrenildi. Arsenal ve Inter'in yanı sıra Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de Sacha Boey için Manchester United karşılaşmasını takip etmesi bekleniyor. 2020-21 sezonu başında Rennes'den 1 milyon 150 bin Euro'ya alınan oyuncunun piyasa değeri 17 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sacha Boey bu sezon çıktığı 22 resmi maça 1 gol kaydetti.