Spor
25 Mayıs 2023 09:01 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2023 09:03

Sacha Boey'e Avrupa'dan teklif yağıyor

Avrupa kulüplerinden Galatasaray'a Fransız sağ bek Sacha Boey için teklif yağıyor. Sarı kırmızılı kulüp, 1.2 milyon euroya aldığı 22 yaşındaki oyuncuyu hedeflediği fiyata sattığı takdirde 16 kat kâr edecek.

Bu sezon Galatasaray’da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey için sarı kırmızılı kulübe transfer teklifleri yağıyor. Sezon başında İtalya’nın Udinese ve Monza takımlarından gelen 5’er milyon euroluk öneriyi reddeden Galatasaray yönetimi, yeni talip olan kulüplerden isteyeceğin rakamın ne olacağına karar verdi.

Boey’in henüz 22 yaşında ve gelişim gösteren bir futbolcu olmasını dikkate alan sarı kırmızılılar, bonservis fiyatını 20 milyon euro olarak belirledi.

Hürriyet'in haberine göre; Fransız sağ bekin menajeri, İngiltere, Fransa ve İtalya’dan 10 kulüple temas halinde olduğunu Galatasaray’a bildirdi.

Sacha Boey ile ilgilenen takımların başında Arsenal ve Lyon geldiği öğrenilirken, oyuncuyu geçen yıl Rennes’ten 1.2 milyon euroya alan sarı kırmızılılar 16 kat kâr elde etmiş olacak.

Sarı kırmızılıların bu satışa sıcak bakmasında, yüksek kâr beklentisinin yanı sıra oyuncunun yüksek maaş içeren yeni bir kontrat talebinde bulunması ve yedeğinin Leo Dubois gibi güven veren bir isim olması da büyük rol oynadı.