Televizyon
03 Nis 2017 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Sabriye ve Serhat'ın kavgasına Acun müdahil oldu! Sabriye diskalifiye mi olacak?

Survivor 2017'de Serhat'la kavga eden Sabriye'nin "Basarım tekmeyi!" sözüne Acun "Müsamaha göstermeyiz!" dedi.

Survivor 2017'de dokunulmazlık sembolü oyununda sona kalan ünlüler takımından Adem ve Serhat yarışırken, Sabriye'nin Adem'i desteklemesine sinirlenen Serhat, tepki olarak eleme konseyinde arkdaşlarıyla beraber Sabriye'yi eleme adayı olarak gösterdi. Aynı zamanda dokunulmazlık sembolünü de alan Serhat eleme potasına Adem'i de soktu.

"BASARIM TEKMEYİ"

Bu durumu hazmedemeyen Sabriye ve Adem, konsey çıkışında Serhat'la söz dalaşına girdi. Sabriye bir müddet sonra adeta çığrından çıkarak Serhat'a ağıza alınmayacak sözler söyledi. Sabriye'nin sözleri üzerine sinirlenen Serhat, Sabriye'nin üzerine yürümeye kalktı. Ancak arkadaşları Serhat'ı tuttu. O sırada Sabriye, "Boğa falan dinlemem, basarım tekmeyi!" deyip tekme salladı.

SABRİYE DİSKALİFİYE EDİLEBİLİR

Survivor'un bu akşam ekrana gelecek bölümünün fragmanında görülen bu olaylara Acun'un tepkisi çok sert oldu. Acun yaşananlarla ilgili "Dün ki konseyden sonra hiç tasvip etmediğimiz görüntülerle karşılaştık. Bazı sözlerin kullanılmasına, hiç bir zaman müsamaha göstermeyeceğiz." dedi. Acun'un bu sözleri "Serhat'a "Basarım tekmeyi!" diyen Sabriye, Survivor'da diskalifiye mi edilecek?" sorsunu getirdi.