Gündem
04 Tem 2019 16:40 Son Güncelleme: 04 Tem 2019 16:43

Sabri Ülker'in torunu 'fakirlik belgesi' aldı mı? Yıldız Holding'ten açıklama...

Ülker’in kurucusu Sabri Ülker’in torunu Ömer Özokur'un ‘fakirlik belgesi’ aldığına ilişkin iddialara Yıldız Holding'ten açıklama geldi. Açıklamada, Özokur'un bir takım sağlık sorunları yaşadığı belirtildi.

Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in torunu Ömer Özokur'un dedesinden kendisine kalan hisselerin elinden alındığını öne sürerek muhtarlığa başvurduğu ve 'fakirlik belgesi' talep ettiği iddia edilmişti.

Bu iddialara, Yıldız Holding'ten yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, Özokur'un sağlık sorunları yaşadığı belirtilerek,  "Kendisi zaman zaman bir takım sağlık sorunları yaşamakta ve tedavi görmektedir. Böyle dönemlerde; bazen anlamsız bazen de kötü niyetli kişiler tarafından suistimal edilebilecek durumlara maruz kalabilmektedir. Bu gibi durumlarda bir hayal dünyasına sığınıp gerçekle ilgisi olmayan iddialarda ve/veya söylemlerde bulunabilmektedir. Sonuç olarak kendisine, ailesine, ailesinin ismine ve itibarına gölge düşerecek ve hatta zarar verecek söylem veya eylemlere girişmektedir." denildi.

 Açıklamada, Özokur'un Yıldız Holding’e ait ya da iştiraki olan şirketlerde herhangi bir temsil, hisse ve imza yetkisinin bulunmadığı ifade edildi.