Magazin
03 Ağu 2015 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:46

Sabri Sarıoğlu'ndan eşini üzecek şok karar!

Aldığı transfer ücreti eleştirilen Sabri Sarıoğlu baskılara dayanamadı ve eşi Yağmur Sarıoğlu'na hediye ettiği 2.5 milyon liralık kanatlı Lamborghini Aventador'u sattı.

Galatasaray'la yıllık 4.8 milyon liraya sözleşme yenileyen Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Hanım'ı bu kez üzdü. Eşine yaptığı pahalı jestlerle bilinen Sabri Sarıoğlu, aldığı transfer ücreti gündemden düşmeyince kabuğuna çekildi. Aylardır sıkça gittiği lüks restoranlara bile uğramayan Sabri Reis, eşi Yağmur Sarıoğlu'na kötü bir sürpriz yaptı.

YENİ ARACI 200 BİN EURO

İddialara göre Sabri Reis, eşine hediye ettiği 2.5 Milyon TL değerindeki kanatlı Lamborghini Aventador'unu elden çıkardı. Gelen tepkiler üzerine lüks otomobillerini satmalarının ardından daha mütevazı bir araç alarak, dikkat çekmemeye çalışan Sarıoğlu çiftinin yeni araçları ise 200 Bin Euro değerindeki Porsche Cayanne oldu.

ASENA'NIN İZİNDEN Mİ GİDİYOR?

Takvim'de yer alan habere göre; Sık sık Fenerbahçeli Caner Erkin ve eşi Asena ile kıyaslanan Sarıoğlu çiftinin, otomobillerini satarak da, Erkin çiftini bir kez daha takip ettikleri iddia edildi. Moda dünyasında kendi markasını yaratan Asena Erkin de geçtiğimiz aylarda 1 milyon 800 bin TL'lik Lamborghini Huracan marka otomobilini satarak gündeme gelmişti.