Magazin
12 Ara 2014 10:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Sabri Sarıoğlu'ndan eşini uçuracak jest

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Sarıoğlu'na Lamborghini hediye ettikten sonra özel bir uçak almak için kesenin ağzını açtı

Galatasaraylı yıldız Sabri Sarıoglu, eşi  Yagmur Sarıoglu'na geçtigimiz haftalarda yaklasık 2 buçuk milyon liralık Lamborghini Aventador marka bir otomobil hediye ederek Türkiye gündemine yerleşmişti. Reis'in jestleri bitmedi, şimdi de eşini uçuracak bir jest için kolları sıvadı.

TEK MOTORLU UÇAK ALACAK
Takvim'de yer alan habere göre, Kendisine yapılan elestirilere kulak asmayan Sabri Reis, esine yeni bir jest yapmak için kesenin agzını açtı. Yıldız futbolcu, pilot olan Yagmur Sarıoglu'na Cessna tipi tek motorlu bir uçak alacak.

300 BİN DOLAR
2008 model uçak için satıs görüsmelerine basladıgı söylenen Sabri Sarıoglu, esine hediyesi için ise yaklasık 300 bin doları gözden çıkaracak.

Bu arada ögrencilik yıllarından bu yana özel pilot lisansı bulunan Yagmur Sarıoglu, uçus egitimini Atlasjet bünyesindeki AFA'da tamamladı. 4 yasında bir oglu olan Sarıoglu'nun, hedefi ise havayolu pilotlugu yapmak.