Röportaj
23 Eki 2013 15:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

SABRİ REYİZ MEYDAN OKUDU! BEN FUTBOLUN REYİZİYİM!

Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Türkiye Gazetesi'ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarıoğlu, "Kendimi nasıl anlatayım? Bana meydan okuyan ortamlarda kendimi çok iyi hissediyorum. 'Bu sensin işte. Futbolun reisisin' dediğim çok oldu kendi kendime. Öyle maçlar oluyor ki, adeta kamçılanıyorum. "'Ben futbolun Reyiziyim', sonradan olma değil, anadan doğma "Sabri Reyiz!"'' şeklinde konuştu.

“REYİZ” DEMELERİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR
“Eskiden lakabım, çok hızlı olduğum ve kısa boyum nedeniyle Speedy Gonzalez idi. Ama yeni lakabım 'Reyiz' oldu. Böyle anılmam beni ateşliyor. 'Reyiz' demeleri çok ama çok hoşuma gidiyor”

BULDUĞUMDA SERT VURURUM
“Bazen attığım şutlar farklı şekilde dışarı çıkıyor. mevki gereği fazla şut çekme imkanım olmuyor. Bulduğumda da o toplara çok sert vuruyorum.”

MANCİNİ BİZİ DİNLİYOR
Sabri, İtalyan hocanın kendilerine çok içten davrandığını belirterek, 'Dengeyi iyi koruyor' dedi Roberto Mancini'den Sabri Reyiz oldukça ümitli. Bu ümidini de şu sözlerle ifade ediyor: “Mancini yeni bir hoca. Gerçi Milli Takım arası bizim için avantaj oldu. Hem hocamızın bizi, hem bizim hocayı tanımamız açısından çok iyi oldu. Hocamız çok içten, samimi ve tam bir profesyonel. Ne çok mesafe koyuyor, ne iç içe oluyor. En iyi tarafı; oynayan oynamayan ayrımı yapmadan hepimizle birebir ilgilenip, konuşuyor olması. Dengeyi çok iyi koruyor şu an. Gelecekten ümitliyim.”

YURT DIŞINDAN TEKLİF ALDIM AMA GİTMEDİM
“Yurt dışından teklif aldım ama gitmedim. Gayet de iyi bir takımdı. Ben G.Saray'dan gidersem bu ancak Avrupa en iyisi olursa giderim. Bu da kulübün menfaatine bir durum olur. Sonuçta bu camianın ekmeği ile suyu ile büyüdüm.

ŞAHSIMA ESPRİ YAPANLARIN CANI SAĞ OLSUN
“Adıma çok fake hesap var. Onlara hiç sinirlenmiyorum. Kimseyi ne mahkemeye verdim ne de cevap verdim. İnsanlar espri yapıyor sonuçta. Allah beni sevenden de sevmeyenden de razı olsun. Şahsıma yapılan esprilere canları sağ olsun derim.”

TARAFTARLA ARAMA KİMSE GİREMEZ
“Taraftarla aramıza karbon kağıdı bile giremez. Hem alt yapıdan yetişmem hem de hırs ve yüreğimle oynamam sebebiyle taraftarın gözdesiyim. Yeri geliyor kötü de oynuyorum, tepki de gösteriyorlar. Ama ben hiçbir zaman onlara kızmıyorum.”

RÖPORTAJIN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ