Polemik & Kulis
07 Eki 2017 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Sabah'ta bir telefon yetti! 3 işten çıkarma birden! (Medyaradar/Özel)

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı olarak yayın yapan Sabah'ta 3 isimle birden yolların ayrıldığı öğrenildi.

Medyaradar'a ulaşan ilk bilgilere göre, Fotoğraf Şef Editörü Kutup Dalkıran, Editör Murat Bayar ve Foto Muhabiri Recai Kömür'ün Sabah Gazetesi ile ilişkileri kesildi. Recai Kömür bugün kişisel instagram hesabından ayrılık haberlerini doğruladı ve ansızın gelen bir telefonla işten çıkarılmanın şaşkınlığını yaşadığını ifade etti. Kömür geride kalanlar için sabır dilerken, açıklamasının tamamında şu ifadeleri kullandı:

KALANLARA SABIR DİLİYORUM

Gazetecilik serüvenimin büyük bir bölümünü oluşturan Sabah yolculuğum bugün itibariyle sona erdi. Insan Kaynaklan'ndan gelen bir telefonla çok yetersiz bir açıklama sonrası işten çıkarıldım. Rızkı verenin garantisiyle,"her son yeni bir başlangıç' diyerek bundan sonrasına bakacağım. 10 yıl emek verdiğim Sabah'ta  edindiğim dostluklan bir kazanç kabul ediyor, kalanlara sabır diliyorum. Hakları geçen herkese sevgiler, saygılar... Başka ortamlarda görüşmek üzere...

SATIŞLARI GAYET İYİ GİDİYOR

Turkuaz Medya Grubu bünyesindeki gazete, hükümete yakın yayın çizgisi belirleyen yayın organlarının amiral gemisi konumunda bulunuyor.  Sabah Gazetesi, 301 binlik tirajı ile de Hürriyet'in ardından en fazla satan ikinci gazete olarak tiraj raporlarında yer alıyor.

MEDYARADAR/ÖZEL