Polemik & Kulis
25 Ağu 2011 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:43

SABAH'IN MÜPTEZELİ...İBİŞ...FARE...! SIRRI SÜREYYA ÖNDER HANGİ SABAH YAZARINA SAYDIRDI?

"Sabah'ın müptezeli için bir veysel türküsü armağan ederek gidiyorum. "irençberler hoşca tutun öküzü"...

Bu yılın Mart ayında Radikal'deki köşesinde Sabah yazarı Engin Ardıç ile Emre Aköz'ün gazetenin patronu Ahmet Çalık'a şikayet eden Sırrı Süreyya Önder ile Engin Ardıç arasındaki gerilim bugün yeniden canlandı.

5 AY ÖNCE PATRONUNA ŞİKAYET ETMİŞTİ

Radikal'de"Gazetenizde beyni ile bağırsaklarını, kalbi ile üreme organını birbirine karıştıran iki yazar var.Yazdıklarını okumuş olmalısınız. Cevap verme aşamasını geçmiş durumdalar... Siz de kovarsanız gidecekleri yer yok. Evrensel insanlık ailesinde bunlara yer yok çünkü." yazan Sırrı Süreyya Önder'e bugün gecikmiş bir yanıt geldi.

ARDIÇ 5 AY SONRA YANIT VERDİ

Engin Ardıç, dün "Barış" çağrısı yapan Sırrı Süreyya'ya köşesinden İşinden adam kovdurmak için patrona mektup yazmak erkeklik değil oğlum, meclise gelip aldığın maaşı haketmekle, yani haram yememekle başlar adam olmak... diyerek yanıt verdi.

TWİTTER'DAN ÇAKTI

Sırrı Süreyya ise, twitter üzerinden bugün yine çok sayıda mesaj atarak uzun ve sert bir yanıt ile Engin Ardıç'ı topa tuttu. Ardıç'ın ismini anmadan, Sabah'ın müptezeli tanımlamasını kullanan Önder, ibiş, farei zat-ı naşerif gibi kelimeler ile Ardıç'a çaktı.

SABAH'IN MÜPTEZELİ...

İşte Sırrı Süreyya'nın twitter'dan verdiği yanıt:

sabahın müptezeli "erkeklik sensörü" işine sıvanmış. cinsiyetçi bir dil konusunda kendimi eğiteli epeyi oldu...

ama bir freud ve psikanaliz uzmanı arkadaşa bu metni analiz ettirdim.. sonuç "erkeklik" zırhından konuşan birisi için tam bir fiyasko

GEMİYİ İLK TERKEDEN FARELER OLACAK

hazır bu zat-ı naşerifin "erkeklik" derdinden başlamışken müslümanlara attığı iftiralar daha arşivlerde duruyor.. kanmayın. gemi battığında

ilk terkeden farelerden olacaktır. yaşayacağız göreceğiz..

MÜPTEZEL İBİŞ...

patrona beni ihbar ettin dediği kamuya açık bir yazıdır ve müptezel ibiş okuduğunu tamponundan anlamış...

onu gördüğüm ilk yerde boynuna sarılacağım.. var gücümle musahafa edeceğim.. göğsüme bastırıp bütün kalbimle sıkacağım.. sevgiye boğacağım:)

musafaha olacaktı yanlış yazmışım.. sünnettir, ben de ehl-i sünnet birisiyim çok şükür

allahın rahmeti ve bereketi alevi sünni kürt türk arap kadın erkek eşcinsel cümle insanların üzerine olsun.. zatınıza hoşca bakın..

sabahın müptezeli için bir veysel türküsü armağan ederek gidiyorum. "irençberler hoşca tutun öküzü"