Gündem
17 Oca 2014 20:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Sabah'ın Ersun Yanal röportajı yalan çıktı

Sabah Gazetesi'nin bugün ''Ersun Yanal Sabah'a konuştu'' başlıklı röportajına bizzat Ersun Yanal'dan yalanlama geldi.

Spor Toto Süper Lig takımlardan Fenerbahçe, Sabah Gazetesi'nde yayınlanan Ersun Yanal röportajı hakkında açıklama yaptı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sabah Gazetesi'nde yayınlanan röportajın kendisine ait olmadığını dile getirdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Sabah Gazetesi'ne verdiği iddia edilen röportajda, " Galatasaray hem kupa hem lig hem de Avrupa'da toplam 10 maça çıkacak. Yorulup, kırılmaya başlayacaklar. Açıkçası takımımın bu kadar maç yapmasını ben istemezdim" ifadelerini kullanmıştı.

Sarı lacivertli kulüp geçtiğimiz günlerde de Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bir haber için resmi siteden açıklama yapmıştı.

İşte Ersun Yanal'ın yaptığı o açıklama;
Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal, bugün Sabah Gazetesi’nde yer alan röportaj haberi üzerine aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
Sabah Gazetesi bugün sayfalarında benimle yapıldığı iddia edilen bir röportaj haberine yer vermiştir. Antalya kampı süresince ilgili gazete ile ya da başka bir yayın organıyla herhangi bir röportaj yapmadığımı kamuoyunun bilgisine sunarım.
Saygılarımla,
Ersun Yanal