Gündem
04 Eyl 2014 12:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Sabahat Akkiraz'dan Seda Sayan'a: Edep bilmez cahil

İki eşini öldüren bir kişiyi canlı yayına çıkaran Seda Sayan'la, CHP'li Aylin Nazlıaka'nın kavgasına Sabahat Akkiraz da katıldı.

Televizyon programcısı Seda Sayan'ın, iki eşini öldürdükten sonra evlenmek için ekranlara çıkan bir kimseyi canlı yayına çıkarmasının yankıları devam ediyor.

SEDA SAYAN AYLİN NAZLIAKA KAVGASI
Son olarak sponsor firmanın faturayı kestiği Seda Sayan, CHP'li Aylin Nazlıaka ile şiddetli bir kavgaya girişmiş ve birbirlerine ağır hakaretlerde bulunmuşlardı.

HAZRETİ ALİ'NİN SÖZÜYLE SEDA'YA LAF ÇAKTI
Nazlıaka-Seda Sayan kavgasına bir CHP'li kadın vekil daha katıldı. Aynı zamanda Alevi sanatçı kimliğiyle de popülerliği bulunan Sabahat Akkiraz, Hazreti Ali'ye ait olan ve Aleviler tarafından oldukça bilinen bir deyimle Seda Sayan'a laf çaktı.

"EDEP BİLMEZ"
Twitter hesabından açıklama yapan Akkiraz Seda Sayan hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirterek Seda Sayan'ı cahillikle suçladı. Akkiraz Twitter hesabından Aylin Nazlıaka'ya şunları söyledi: Edep bilmez ile, cahil ile mücadele olmaz. Hz. Ali diyor ki "Cahille girdiğim hiçbir savaşı kazanamadım" üzülme arkadaşım.