Medya
06 Mayıs 2021 09:16 Son Güncelleme: 06 Mayıs 2021 09:21

Sabah yazarından 'Kenan Işık' tepkisi! "Bir kendini bilmez..."

2014 yılında fenalaşıp bayılması nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren sanatçı Kenan Işık ile ilgili geçtiğimiz günlerde skandal bir paylaşım yapıldı. Olayla ilgili sevenlerinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Usta sanatçı Kenan Işık 2014 yılında gittiği otelin saunasında fenalaşıp kafasını yere çarpmıştı. Düşmenin etkisiyle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alınmış ve zorlu bir tedavi süreci başlamıştı.

''İKİ YILDIR KENAN IŞIK GİBİYİZ''

Yaklaşık yedi yıldır evinde tedavisi devam eden ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir değişiklik yaşanmadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları tam kapanmaya gittiğimiz süreç için 'Kenan Işık' benzetmesinde bulundu.

 Bir sosyal medya kullanıcısı tam kapanma süreci için "Son iki yıldır Kenan Işık gibiyiz" benzetmesi yaptı. Diğer kullanıcılar da bu tweet'i onaylayan yorumlarda bulundu. Çirkin yorumlara tepkiler büyük oldu.

Günaydın köşe yazarı Yüksel Aytuğ bugünkü yazısında Kenan Işık ve ailesine yapılan çirkin yorumları kaleme aldı.

İşte Aytuğ'un yazısı;

KENAN IŞIK'A BÜYÜK AYIP
''Yani yazmaktan bile büyük hicap duyuyorum. Geçen hafta yüreğimi en çok acıtan olaydı. Bir kendini bilmez, pandemi ile ilgili kısıtlamaları sözde eleştirmek ve bu yolla 'tık' almak uğruna değerli dostum Kenan Işık ve ailesini çirkin emellerine alet etti. "Halimiz Kenan Işık gibi, yaşıyoruz ama yaşamıyoruz" gibisinden saçmaladı, büyük terbiyesizlik etti.

Beni teselli eden ise bu çirkefin sosyal medyada çok güçlü bir şekilde eleştirilmesi, o ibareyi yazıp yazacağına pişman edilmesiydi. Öyle güzel, öyle anlamlı tepkiler verildi ki yüreğime az da olsa su serpildi.

Vicdan, insan olmanın en büyük erdemidir. Allah, cümlemizi 'vicdansızlardan' ırak eylesin..''