Gündem
02 Kas 2013 13:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

SABAH YAZARINA BAKAN DESTEĞİ; TAKMA KAFANI SEVİLAY!

Twitter hesabındaki iddialarıyla tepki çeken Sevilay Yükselir'e Bağış'tan destek geldi.

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir’in CHP vekili Şafak Pavey’i hedef alan belaltı vuruşuna tepkiler sürerken Yükselir’e ilginç bir destek geldi. AB Bakanı Egemen Bağış Twitter’da Sabah yazarını teselli ederken "takma kafana" dedi.

Dün TBMM’deki ’başörtülü milletvekili’ konuşması gündem olan CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey hakkında kişisel hesabından “Şafak Pavey’e Birleşmiş Milletler’de görev yaparken herhalde en iyi öğrettikleri şey yalan ve provokatörlük. Yalanlarla yaşıyor maalesef... Bu ilk yalanı değil. İsviçre de 1 çocuğu kurtarmak için mi yoksa kocası terk ettiği için mi o trenin önüne atladı sormak lazım kendisine!” dedi. Bir süre sonra ilgili tweetini silerek özür dileyen Yükselir’in gelen tepkilere karşı sarf ettiği "Ettiğiniz hakaretleri, küfürleri aynen size iade ediyorum" sözlerine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’tan destek geldi.

Twitter hesabından Yükselir’e "Kafana takma" diyen Bağış, "Çakma Gandi küfürbaz olunca Şafak da atar, sürü de, Sarı gülün dikeni yakında batar" ifadesini kullandı.