Polemik & Kulis
22 Eki 2012 18:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

SABAH YAZARI HADİ ÖZIŞIK'LA KAPIŞTI! TWİTTER'DA HABER HIRSIZLIĞI KAVGASI!

Sabah yazarı Mevlüt Tezel'in, 'haber hırsızlığı yapan internet sitelerini' açıklayacağı mesajına Hadi Özışık'tan sert yanıt geldi.

Mevlüt Tezel’in mesajına, ’Bir televizyon kanalı hırsızlığına ne diyeceksiniz? Bir internet sitesi hırsızlığı... Ya çaldığınız haberler’ mesajıyla twitter’dan cevap veren Hadi Özışık’a, Mevlüt Tezel; ’Bence yeniden sigaraya başla’ karşılığını verdi.

İşte Özışık ve Tezel’in tweetleri:

‏@HadiOzisik
@mevluttezel Mevlüt GİTTTTT... Senin AĞABABALARINLA UĞRAŞIYORUZ ZATEN SEN HAFİF KALIYORSUN.
 
‏@HadiOzisik
@mevluttezel HA BU ARADA, 100 metre yakınlıktayız. Gel sana kahve ısmarlayayım. Gel de çalışma ortamı gör. BİZDE ÇALIŞMAK 
 
‏@HadiOzisik
@mevluttezel Ama senin gibi birini ÇALIŞTIRMAM haberin olsun :) senin gibi gecekonduda çalışmıyoruz, sığıntı da değiliz. Gel buraları gör.
 
‏@HadiOzisik
@mevluttezel Ya da Mehmet Abi’ye (Barlas) GİT biraz sana bu konularda akıl fikir versin.. Böylece yazılarına kalite gelir biz de ALINTILARIZ
 
Mevlüt Tezel’in tweetleri:
 
‏@mevluttezel
@HadiOzisik bence tekrar sigaraya başla :)

‏@mevluttezel

gazete haberlerinin çalınmasını kafaya takan başka kimse yok galiba :) internet sitelerinin kcını yalayan yazar ve gazeteci o kadar çok ki!

‏@mevluttezel
@HadiOzisik çok sinirlendin bi sigar iç gel sonra yazdıklarını tekrar oku!

@mevluttezel
@HadiOzisik bak senin sitenden link aldım... pes yahu yalancılığında bu kadarı değer mi buna :) http://www.gazeteoku.com/gazete-mansetleri/manset/hurriyet …

‏@mevluttezel
@HadiOzisik yahu internet sitenden gazetelerin tam sayfa birinci sayfalarını yayınlıyon bi de hakaret ediyon.. pes yuh!!!

‏@mevluttezel

@HadiOzisik kopyalıyorsun yapıştırıyorsun sitene haberleri yazıları .. reklamını da alıyorsun bi de gazetecilik etiğinden bahsediyorsun :)

‏@mevluttezel

@HadiOzisik bi de hep adından söz ettirmek istiyo demiyor musunuz :)) en kilişe, boş savunma mekanizması

‏@mevluttezel
@HadiOzisik haber olmak için tam tersini yapmam lazım aslında :) bu arada sitende ’Çok Okunan Yazarlar’ ve bir tık ötede tüm yazarlar var

‏@mevluttezel
gazeteci meslektaşlarım emeğinize sahip çıkın!

@mevluttezel
yahu gazetelerin birinci sayfalarını yayınlamak nasıl bir utanmazlıktır! utan! http://gazeteciler.com !! utan!

‏@mevluttezel
bir araştırma yapıyorum, bu hafta emek hırsızlığı yapan pekçok siteyi köşemde deşifre edeceğim!

‏@mevluttezel

http://gazeteciler.com köşe yazarlarının yazılarını, gazetelerin birinci sayfalarını yayınlamaya yani emek hırsızlığına devam ediyor!