Medya
21 Eyl 2018 12:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Sabah yazarı Engin Ardıç: Dolar 80 lira da olsa, Erdoğan 2023'e kadar bu ülkenin başında!

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, “dolar seksen lira da olsa” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ülkenin başında olacağını kaleme aldı.

Engin Ardıç, "Erken köpürtmece" başlığıyla yayımlanan yazısında döviz kurlarında yaşanan hareketliliğe ve buna yöneltilen eleştirileri değerlendirdi.

"Arkadaşlar, farkında mısınız, seçime daha beş yıl var. Tövbe, dört yıl dokuz ay" diyen Ardıç, "Geçenlerde bir Tayyip düşmanı, 'ekime kadar dayanabilirler mi' diye soruyordu. Ekonomi öyle bir batacakmış ki, ekim ayında hükümet düşecekmiş. Yok yahu? Peki nasıl düşecek? Mecliste gensoru mu verilecek? Genel görüşme mi açılacak? Güven oylaması mı yapılacak da güvenoyu alamayacak?" ifadesini kullandı.

Ardıç, sözlerine şöyle devam etti:

"İyi sıhhatte olsunlar" darbe mi yapacaklar pek Kemalist bir şekilde? Yoksa Fetullah bir United Airlines uçağıyla gelip Ayetullah Humeyni gibi Esenboğa'ya iniş mi yapacak? Tekrar söyleyelim; dolar seksen lira da olsa, Tayyip Erdoğan 24 Haziran 2023 tarihine kadar bu ülkenin başındadır. Seçimi azıcık öne çekerse onu bilemem tabii. Bunu bilmezler mi? Domuz gibi bilirler."