Televizyon
10 Ara 2014 12:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Sabah sunucularının reyting kavgası! Twitter'da fena kapıştılar! (Medyaradar/Özel)

İki ünlü anchorman İrfan Değirmenci ve İsmail Küçükkaya, sosyal medya üzerinden tartıştılar.

Kanal D ekranlarında 'İrfan Değirmenci ile Günaydın' programını sunan İrfan Değirmenci ile aynı saaatlerde Fox TV'de 'Çalar Saat' programını sunan İsmail Küçükkaya arasında yaşanan reyting çekişmesi kavgaya dönüştü.

KÜÇÜKKAYA: HAFTALARDIR BİRİNCİYİZ
İsmail Küçükkaya bugün "Sevgili Çalar Saat Ailesi. Bütün kategorilerde, tam 14 haftadır açık ara, tartışmasız reyting birincisi oldunuz. Olağanüstüsünüz. Son zamanlarda sık sık, mesela son iki gün 17 share gibi şahane oranlara ulaştınız. Bunun Türkiye'ye bir mesajı olmalı. Sevinmek #hakkımız" şeklinde bir tweet attı.

Bu tweete tepki gösteren İrfan Değirmenci, kendi haber programının daha çok reyting aldığını vurguladı ve Küçükkaya'yı kendisini taklit etmekle suçladı.

DEĞİRMENCİ: TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR
Değirmenci, Küçükkaya'ya verdiği cevaplarda "Tüm rüzgarları karşısına alarak özgürlüğün yalnızlığını tadan bültenimiz alanında rakipsiz, kulvarlar üstü bir yapımdır" diyerek daha fazla muhalif olduklarını ve bu yüzden daha başarılı olduklarını ima etti.

İrfan Değirmenci şu tweetleri attı:






KÜÇÜKKAYA'DAN CEVAP GELDİ
Küçükkaya da Twitter hesabından Değirmenci'nin bu açıklamalarına cevap verdi. Çalar Saat programının Eylül ayından bu yana reytinglerde zirvede olduğunu söyleyen Küçükkaya ayrıca reyting tartışmasının içinde olmak istemediğini ifade etti.