Magazin
28 Ağu 2017 09:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

'Sabah Şekerleri' kabusu! Murat Başoğlu insan içine çıkamıyor, Vatan Şaşmaz öldürüldü!

Bir döneme damga vuran 'Sabah Şekerleri' programının sunuculuğunu yapan Murat Başoğlu ve Vatan Şaşmaz'ın başına gelenler Türkiye'yi sarstı.

Türkiye, iki ünlü sunucusunun başrolünde yer aldığı olaylarla art arda sarsıldı. Henüz Murat Başoğlu'nun eşini kendi öz yeğeniyle aldatmasının şoku atlatılamamışken dün akşam ajanslara Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında ölü bulunduğu haberi düştü. Başoğlu 90'ların ikinci yarısında Şaşmaz da 2000 yılından itibaren 'sabah şekerleri' olarak anılan programların bayrak isimleri olmuşlardı.

'SABAH ŞEKERİ' KABUSU

Milliyet'in haberine göre, bir döneme damga vuran ve daha sonraki yıllarda 'Sabah Şekerleri' olarak anılan programlarda Murat Başoğlu ve Vatan Şaşmaz yıllarca iki farklı dönemde partnerleriyle bu programların sunuculuklarını üstlenmişlerdi. Başoğlu, Şebnem Dönmez'le, Şaşmaz da Melike Öcalan'la birlikte geniş kitlelere ulaşmıştı.



VATAN ŞAŞMAZ PLATONİK AŞK KURBANI MI?

Vatan Şaşmaz'ın katil zanlısı kendisi de tek kurşunla intihar eden Filiz Aker'in daha önceki yıllarda birlikte olduğu Şaşmaz'ı unutamadığı ona hâlâ platonik olarak aşık olduğu ve ünlü sunucuyla evlenmek istediği öne sürüldü.



"TEYZEMDE VATAN BİR TUTKU HALİNDEYDİ"

Aker'in yeğeni Dora Ercan Altınbaşak yaptığı açıklamada "Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı, 'karısını boşayacak benle evlenecek' derdi. Teyzemde Vatan bir tutku halindeydi. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan'a 10 kat daha üzüldüm" diyerek ünlü sunucunun platonik bir aşka kurban gittiğini savundu.