Gündem
09 Eyl 2015 15:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Sabah okurları Depardieu'yu Türkiye'den kovdu! 'Gidersen git seni tutan mı var'

Gerard Depardieu'yu Türk sanan Sabah gazetesi okurlarının küfür ve hakaret dolu mesajları sosyal medyada günün konusu oldu.

Sabah gazetesi internet sitesinde, sinema yıldızı Gerard Depardieu’nun, Fransa’dan ayrılacağını “Ünlü oyuncudan şok sözler: Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum” başlığıyla duyurunca haberi okumayan sosyal medya kullanıcılarından ilginç yorumlar geldi.

Sanatçının Türk olduğunu düşünüp Türkiye’yi terk edeceğini sanan okurlar, Fransız oyuncuya hakaret üstüne hakaret yağdırdı, “Defol git, Türkiye daha temiz olur” gibi yorumlar yaptı.

sabah.com.tr okurlarının haraket ve küfür sınırlarını aşan yorumları ise sosyal medyada günün konusu oldu. 



İşte Gerard Depardieu haberine gelen yorumlardan bazıları:







GERARD DEPARDIEU RUSYA VATANDAŞI OLDU

Özel bir televizyon kanalına konuşan 66 yaşındaki Depardieu, bir kaç gün önce artık Fransa ile bütün bağlarını koparmak isteğini açıklamıştı.

Fransa'da şatosu, üzüm bağları ve başkent Paris'te lüks restoranları bulunan Depardieu, "Fransa'daki bütün malımı mülkümü satacağım. Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum. Başka bir yere gidip orada yaşayıp ölmek, sevdiğim insanlarla çalışmak istiyorum. Bizim vergilerimizi harcama biçimlerini onaylamıyorum" dedi.

Fransızlarla kişisel sorunu olmadığını belirten Depardieu, başta ülkesi Fransa olmak üzere, Almanya ve İtalya gibi ülkelerdeki iktidarlardan nefret ettiğini söyledi.

Fransa'da vergi sorunu yüzünden iktidara sert eleştiriler yönelten ve ikametgahını Belçika'ya taşıyan Depardieu, 2013 yılında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in özel izniyle Rus vatandaşlığına geçmişti.