Polemik & Kulis
23 Haz 2010 17:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

SABAH GAZETESİ'NDE ÇALIŞANLARI İSYAN ETTİREN CEZA! 15 MUHABİRE NEDEN UYARI VERİLDİ?(MEDYARADAR-ÖZEL)

Turkuvaz Haber Ajansı'na bağlı olarak görev yapan 15 muhabire ajansın müdürünün talebiyle uyarı cezası verildi.Gerekçe ise evlere şenlik!


Sabah Gazetesi’nin haber ajansı Turkuvaz Haber son günlerde kaynıyor. Çalışanlar huzursuz ve çalışma şevkleri kırılmış bir halde...Nedeni ise muhabirlere yönelik olarak medya dünyasında ender rastlanan bir cezalandırma yöntemine başvurulması...
Sabah Genel Yayın  Yönetmeni Erdal Şafak’ın yazıişleri toplantısında Turkuvaz Haber Ajansı’ndan yeterli bir şekilde haber akışı olmadığına dair uyarılarda bulunması ajans müdürü Cuma Ulus’u harekete geçirdi.
Muhabirleri ses getirecek manşetlik haber yapmaları konusunda uyaran Cuma Ulus bununla da yetinmedi ve İnsan Kaynakları Servisi’ni devreye sokarak mesaiye geç geldikleri giriş-çıkış kayıtlarından belli olan isimlere "uyarı" cezası verdirdi.
Kendilerinden neden geç geldikleri yolunda hiçbir savunma istenmeden Turkuvaz Haber Ajansı’nın 15 çalışanının birden verilen uyarı cezası şaşkınlığa neden oldu.
Muhabirlerin kendilerine "fabrika işçisi" mantığıyla yaklaşılmasından bir hayli rahatsızlık duydukları Medyaradar’a gelen duyumlar arasında...

MEDYARADAR-ÖZEL

AKŞAM GAZETESİ ÇALIŞANLARINA MAAŞ MÜJDESİ MEDYARADAR DAN!

MEDYA DÜNYASINDA BİR BOMBA DAHA! HANGİ DERGİ GRUBU KAPANIYOR?

GÜNÜN BÜYÜK BOMBASI MEDYARADAR DA! HANGİ GAZETE KAPATILIYOR?