Polemik & Kulis
02 Şub 2023 10:54 Son Güncelleme: 02 Şub 2023 11:00

Sabah Gazetesi’nde ayrılık rüzgarı esti! "Bir filmin daha sonuna geldik..."

Sabah gazetesinden ayrılık haberi geldi. 2008 yılından bu yana Sabah’ta görev alan isim, gazete ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Sabah gazetesinden bugün ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre 2008 yılından bu yana Sabah’ta görev alan kültür sanat gazetecisi, sinema eleştirmeni Olkan Özyurt gazete ile yollarını ayırdı.

15 yıldır Sabah hafta sonu eklerinde çalışan Olkan Özyurt, aynı zamanda Sabah Kitap’ın editörlüğünü de yapıyordu.

Mesleğe Radikal gazetesi kültür sanat servisinde başlayan Özyurt, 2008’de Sabah gazetesine geçmiş, bir süre gazetenin kültür sanat editörlüğünü yapmış, Sabah’ta kültür sanat sayfası kaldırılınca hafta sonu eklerinde görev yapmaya başlamıştı.

Özyurt, sosyal medya hesabından yaptığı “Bir filmin daha sonuna geldik. 15 yıl süren Sabah maceram sona erdi. Turkuvaz ailesinin değerli yöneticileriyle karşılıklı iyi niyet ve güven çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Sabah ailesine, orada kurduğum dostluklara, bende kalan tüm hatıraları için teşekkür ederim. Lig ve hayat uzun bir maraton... Yeni mecralarda buluşmak üzere...” açıklamasıyla Sabah ile yollarını ayırdığını duyurdu.