Polemik & Kulis
09 Kas 2018 23:14 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Sabah-Atv Grubu'nda üst düzey ayrılık! Hangi tanınmış isim veda etti? (Medyaradar/Özel)

Turkuvaz Medya Grubu'nda başlayan ayrılıklara bu kez grupta 8 yıldır görev yapan bir isim eklendi.

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Sabah, Takvim, atv ve a haber'de hafta başında start alan ayrılıklar devam ediyor.

Sabah Gazetesi'ne 8 yıl önce USASABAH.com editörü olarak katılan ve son olarak Sabah ve Daily Sabah'ın Washington Temsilcisi olarak görev yapan Ragıp Soylu grupla yollarının ayrıldığını duyurdu.

Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "8 yıldır çalıştığım Sabah / ATV Grubu'nda bugün son çalışma günüm. Bana desteklerini hiç unutmayacağım başta Serhat Albayrak olmak üzere tüm meslektaşlarıma ve çalışma arkadaşlarina teşekkür ederim.Büyük emekler verdiğim DailySabah'ın da başarılarının daimi olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.



RAGIP SOYLU KİMDİR?

2009’da İstanbul Üniversitesi SBF Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. İTÜ İşletme Fakültesi’nde tezsiz yüksek lisansını yarım bıraktı. 2010’da Sabah Gazetesi bünyesinde kurulan ve Türk-Amerikan okuyuculara ulaşmayı hedefleyen USASABAH.com‘un editörü oldu. Bu süreç içerisinde Sabah Gazetesi Dış Haberler bölümünde de editörlük yaptı. 2012-2013 yılları arasında Sabah Gazetesi Londra muhabiri olarak çalıştı. Bu esnada gazetenin İngilizce sayfası english.sabah.com.tr için  özel haberler hazırladı.  2013 Kasım’ında Londra’daki Kingston Üniversitesi Gazetecilik programından yüksek lisans sahibi oldu. 2014 yılından bu yana Sabah Gazetesi ve Daily Sabah’ın Washington, D.C. muhabiri olarak görev yapmaktaydı.

MEDYARADAR/ÖZEL